Ellen Pompeo keert terug in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 07:40

Ellen Pompeo kan Meredith Grey nog niet helemaal loslaten. Hoewel de actrice na het 19de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ afscheid nam van haar personage, keert ze – net zoals in het 20ste seizoen – ook weer terug in het 21ste seizoen. Dat meldt Variety.

Het 21ste seizoen krijgt in het totaal 18 afleveringen, waarvan Ellen Pompeo er in zeker 7 te zien zal zijn. Dat is meer dan fans waarschijnlijk verwachtten. Haar aanwezigheid in toekomstige afleveringen was namelijk nog onzeker. In het 20ste seizoen maakte ze in 10 afleveringen haar opwachting.

‘Grey’s Anatomy’ verscheen in 2005 voor het eerst op de buis en telt inmiddels 20 seizoenen. Het 21ste seizoen heeft nog geen officiële releasedatum.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer