Disney deelt trailer van nieuwe live action-serie 'Agatha All Along'

Karen Luiken-09 juli 2024 om 15:18

Disney+ heeft een trailer gedeeld voor de spiksplinternieuwe live action-serie ‘Agatha All Along’. In de reeks volgen we Agatha Harkness, het personage van Kathryn Hahn uit ‘WandaVision’, die op een gevaarlijk en mysterieus avontuur vol beproevingen gaat.

Het verhaal gaat, zoals we al zeiden, over Agatha, die zich machteloos voelt nadat een verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die - als ze worden overleefd - heksen beloont met wat ze nodig hebben. Samen vormen Agatha en de mysterieuze Teen een wanhopige heksenkring en gaan ze op weg op The Road.

Naast Kathryn Hahn schitteren ook Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza in ‘Agatha All Along’.

De serie gaat op 19 september in première bij Disney+.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer