Makers 'The Devil Wears Prada' werken aan vervolg

Karen Luiken-09 juli 2024 om 12:22

Fans hadden er na achttien jaar waarschijnlijk niet meer op gehoopt, maar het gaat nu toch gebeuren: er komt een vervolg op ‘The Devil Wears Prada’ uit 2006. Variety meldt dat Disney bezig is met een nieuwe film.

Hoewel we nog niet weten of de originele cast terugkeert voor het eventuele vervolg, gaat er nu wel een gerucht rond dat Aline Brosh McKenna in gesprek is met Disney om het vervolg te maken. Zij was achttien jaar geleden ook verantwoordelijk voor het schrijven van het script van de originele film.

‘The Devil Wears Prada’ gaat over Andy (gespeeld door Anna Hathaway) die na haar studie de assistente wordt van de duivelse eindredacteur Miranda Priestly (gespeeld door Meryl Streep). In het vervolg zou het verhaal opnieuw draaien om Miranda, die nog steeds in de uitgeverijwereld werkt en het aan de stok krijgt met haar voormalige assistente Emily Charlton (gespeeld door Emily Blunt).

Sabrina Carpenter komt met tour naar Brussel

Karen Luiken-19 juli 2024 om 06:25

Sabrina Carpenter altijd al een keertje live willen zien zingen? Volgend jaar krijg je die kans. De zangeres heeft de Europese tak van haar ‘Short n Sweet’-tour aangekondigd en maakt daarmee ook een stop in Brussel.

Volgend jaar geeft Sabrina negen verschillende concerten in zes verschillende Europese landen. Ze begint op 3 maart in Dublin en reist vervolgens via Birmingham, Londen, Glasgow, Manchester, Parijs en Berlijn naar Brussel. Daar staat ze op 22 maart in de ING Arena. Het laatste concert van de Europese tour vindt op 23 maart plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaartjes voor de concerten gaan vanaf dinsdag 23 juli in de verkoop.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Ontdek meer