Fans gaan tot het uiterste voor Taylor Swift: video offline gehaald

Karen Luiken-09 juli 2024 om 07:06- Foto:

Reuters

Een video van PowNed waarin fans van Taylor Swift allerlei bizarre opdrachten moeten doen om een zogenaamde meet and greet met de zangeres te winnen, is offline gehaald. Het filmpje zorgde voor flink wat commentaar.

Taylor trad afgelopen week drie keer op in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. PowNed wilde daar een originele video van maken en vroeg fans allerlei dingen te doen om een ontmoeting met de zangeres te winnen. Zo liet een vrouw haar borsten zien en zoende een andere vrouw een vreemde. De meet and greet hebben ze vervolgens nooit gekregen.

PowNed heeft na het verschijnen van de video veel kritiek gekregen op het filmpje en heeft na intern overleg besloten de boel offline te halen. “PowNews wordt gemaakt door en voor jongeren en opereert al bijna 15 jaar op het scherpst van de snede”, zo klinkt het in een verklaring.

“Aan de rand van de afgrond groeien nu eenmaal de mooiste bloemen. Maar soms donder je wel eens over het randje. Zo ook met het filmpje over de Taylor Swift-fans. En dan moet je de hand in eigen boezem steken. Daarom hebben we na intern overleg besloten dit item offline te halen.”

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer