Officiële trailer voor laatste seizoen 'Élite'

Karen Luiken-05 juli 2024 om 07:35

Netflix heeft fans van ‘Élite’ een opwarmertje gegeven voor het achtste en laatste seizoen van de hitserie. De officiële trailer van het slotstuk van de show is online gezet.

In het achtste seizoen verwelkomt de cast een oude bekende, namelijk Nadia. Het personage keert na een paar seizoenen terug naar Las Encinas en vergezelt de twee eerder aangekondigde nieuwe castleden Ane Rot en Nino Gallego. Ze maken alle drie hun intrede in de nieuw verschenen trailer. Andere dingen die we daarin voorbij zien komen, is een (zo lijkt het) nieuwe moord, drugs, heel veel feestjes, nog veel meer drama en wraak.

Naast de al eerder genoemde acteurs hebben ook onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana een rol in het achtste seizoen.

'Élite' is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer