Officiële trailer voor laatste seizoen 'Élite'

Karen Luiken-05 juli 2024 om 07:35

Netflix heeft fans van ‘Élite’ een opwarmertje gegeven voor het achtste en laatste seizoen van de hitserie. De officiële trailer van het slotstuk van de show is online gezet.

In het achtste seizoen verwelkomt de cast een oude bekende, namelijk Nadia. Het personage keert na een paar seizoenen terug naar Las Encinas en vergezelt de twee eerder aangekondigde nieuwe castleden Ane Rot en Nino Gallego. Ze maken alle drie hun intrede in de nieuw verschenen trailer. Andere dingen die we daarin voorbij zien komen, is een (zo lijkt het) nieuwe moord, drugs, heel veel feestjes, nog veel meer drama en wraak.

Naast de al eerder genoemde acteurs hebben ook onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana een rol in het achtste seizoen.

'Élite' is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Nieuwe kerstfilm met Nicole Kidman heeft een trailer

Karen Luiken-03 oktober 2024 om 16:15

Is het al kerst? Nee, dat duurt nog 82 dagen, maar dat betekent niet dat we niet alvast in de stemming mogen komen. En hoe doen we dat beter dan met beelden van een gloednieuwe kerstfilm? De officiële trailer van ‘Babygirl’ is verschenen!

‘Babygirl’ vertelt het verhaal over Romy, een invloedrijke CEO die haar carrière en familie op het spel zet wanneer ze een gepassioneerde affaire begint met een veel jongere stagiair.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Harris Dickinson, Antonio Banderas, Sophie Wilde, Izabel Mar en Anoop Desai.

‘Babygirl’ verschijnt rond de feestdagen op het scherm.

Amanda Seyfried wil Sabrina Carpenter in 'Mamma Mia 3'

Chelsy Vanlerberghe-03 oktober 2024 om 14:58

Zien we Sabrina Carpenter binnenkort in 'Mamma Mia 3'? Als het aan Amanda Seyfried ligt, alvast wel.

“Let’s go, baby!” zei Seyfried tegen ABC News toen haar gevraagd werd naar een vervolg op de populaire films. “Iedereen zegt dat het gaat gebeuren, maar ik heb nog geen script gezien.”

Terwijl nieuwsanker Will Ganss haar vroeg haar ook of ze de video's had gezien van Carpenter die 'Mamma Mia' zong tijdens haar Short n’ Sweet Tour, stak de actrice haar duim omhoog. Ganss vroeg zich af of de popster de ideale keuze zou zijn als Sophie’s dochter.

“Technisch gezien kan dat", lachte Seyfried. “Weet je wat? Ik ben actrice, ik kan ouderdomsmake-up dragen. Als Sabrina Carpenter mijn dochter wil spelen, dan is dat geen probleem. Ik ben een grote fan!”

Seyfried maakte haar debuut als Sophie in de eerste 'Mamma Mia!'-film in 2008, met Meryl Streep als haar moeder, Donna. Sophie heeft geen idee wie haar vader is en probeert dat te achterhalen.

De afgelopen maanden is er veel gespeculeerd over een derde 'Mamma Mia!'-film. Seyfried zei op de Golden Globes in januari dat ze vindt dat de film al lang had moeten komen. “Ik denk dat mensen het echt willen,” vertelde ze aan Deadline in mei. “Ik weet niet hoe ze het gaan aanpakken, maar ze hebben een idee. Ik heb het nog niet gehoord, maar ik hoor er binnenkort meer over.”

Ontdek meer