Dit zijn de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 10:11

It’s a cruel summer! Taylor Swift komt niet naar België. De komende drie dagen geeft de popster wel het beste van zichzelf in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. In aanloop naar de eerste show, licht Spotify een tipje van de sluier op over het luistergedrag van de Belgen. Duimen wij massaal voor de ‘Anti-Hero’ of gaat een ander nummer met onze streams lopen?

Taylor Swift werd vorig jaar door Spotify gekroond tot onbetwiste kampioen als de meest gestreamde artiest wereldwijd in het Wrapped overzicht. En ook bij ons stond zij op nummer een.

Vorig jaar (in 2023) was ‘Anti-Hero’ onze favoriete Taylor Swift track, en onze noorderburen dachten er net hetzelfde over. In Frankrijk werd ‘Cruel Summer’ het vaakst afgespeeld op Spotify. Dit jaar nemen we samen met Nederland een voorbeeld aan het Franse publiek en draaien we met z’n allen volop ‘Cruel Summer’ grijs.

Als we specifiek inzoomen op het album 'The Tortured Poets Department', dan spant ‘Fortnight (feat. Post Malone)’ de kroon. Spotify gebruikers in België, Frankrijk en Nederland zijn het erover eens: dit is de hit van het jaar.

In ons land luistert er altijd wel iemand naar Taylor Swift. De grootste piek zien we om 7u ‘s ochtends. Om 11u lijken de Belgen opnieuw een opkikker te kunnen gebruiken en om 17u zijn we met z’n allen volop aan het shaken! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het aantal jaarlijkse streams in ons land sinds 2018 met maar liefst 1112% gestegen is. In 2024, zijn de dagelijkse streams van het Belgische publiek zelfs met 1558% gestegen ten opzichte van 2018. Het aantal Swifties op Belgische bodem blijft dus onvermoeid groeien.

Dit waren de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België in 2023:

  • Anti-Hero
  • Cruel Summer
  • Blank Space
  • Shake It Off
  • Don’t Blame Me
  • Style
  • cardigan
  • Karma
  • exile (feat. Bon Iver)
  • Lover

Justin Bieber verdient miljoenen met slechts één optreden

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:46

Justin Bieber heeft met slechts één optreden een bedrag verdiend waar veel van ons alleen maar van kunnen dromen. Volgens verschillende Indiase media gaat het om zo’n 10 miljoen dollar.

Het optreden vond plaats tijdens een evenement dat ter ere van de bruiloft van de zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië, werd gehouden. Justin Bieber speelde er meerdere liedjes en laat fans via Instagram meegenieten van (een deel van) de show.

Dat de familie waar The Biebs moest optreden veel geld heeft, blijkt wel uit de manier waarop ze feestjes geven. Eerder dit jaar lieten ze ook al Rihanna invliegen om te vieren dat de zoon des huizes gaat trouwen.

Margot Robbie zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-08 juli 2024 om 07:06

Margot Robbie wordt naar verluidt moeder. De 34-jarige ‘Barbie’-ster is volgens meerdere bronnen van People in verwachting van haar eerste kindje met haar man Tom Ackerley.

Margot en Tom hebben elkaar in 2013 leren kennen op de set van de oorlogsfilm ‘Suite Française’, waar Margot een rol in speelt en Tom assistent-regisseur van was. Ze begonnen hun relatie als vrienden, maar werden al snel meer dan dat. In december 2016 gaven ze elkaar het jawoord tijdens een privéceremonie in het Australische Byron Bay.

De lovebrids hebben de zwangerschap nog niet zelf bevestigd.

Ontdek meer