'Hawk Tuah'-meisje geeft antwoord op meest gestelde vraag

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:58

Het 'Hawk Tuah'-meisje heeft antwoorden gegeven op de vragen die mensen hebben sinds ze viraal ging met de 'spit on that thang'-video. Eén grote vraag houdt het internet bezig: gaat ze een OnlyFans-account aanmaken?

De 'Hawk Tuah spit on that thang'-video gaat nog steeds hard, dus het meisje achter de hilarische slogan grijpt alle kansen die ze kan krijgen.

Haliey Welch heeft nu een advocaat en manager onder de arm genomen en wil alles uit haar rise to fame halen. Maar één ding ziet ze echt niet zitten: de adult industrie. Ze heeft rare aanbiedingen afgeslagen, zoals creeps die tot $600 wilden betalen om haar rare dingen te zien doen.

Zulke voorstellen waren waarschijnlijk te verwachten na haar virale video die haar van de ene op de andere dag beroemd maakte. Maar als je dacht dat je haar binnenkort op OnlyFans zou zien, vergeet het dan maar. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om dat soort fans te entertainen: ze is veel meer geïnteresseerd in het verkopen van Hawk Tuah-petten.

Deze week gaf Welch op haar Instagram-account een update over hoe haar leven is geweest sinds de beelden van haar straatinterview met YouTubers Tim en Dee TV viraal gingen op sociale media.

"Drie geweldige dingen hebben mijn leven veranderd sinds dit allemaal begon," begon ze. "Ten eerste, ik ben over mijn podiumvrees heen. Ik heb onlangs voor 80.000 mensen gezongen met Zach Bryan. Ik kan echt niet zingen, maar ik heb het toch gedaan!"

Ten tweede vertelde Welch dat ze haar job in een fabriek heeft opgezegd. En het derde waar ze blij van wordt aan haar plotselinge roem is dat ze nu een reden heeft om zich vaker op te maken. "Ik mag niet meer op Adam Sandler lijken!"

Maar ze gaf toe dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. "Ik moet mijn opa ervan overtuigen om de paparazzi niet elke dag voor ons huis te laten kamperen. Ze zijn hier al twee weken." Ze vervolgde: "En alsjeblieft, stop met me te vragen naar mijn OnlyFans. Ik heb geen OnlyFans en zal er nooit een hebben. Ik maak gewoon grappige grappen, dat is alles wat ik doe," voegde ze eraan toe.

Welch bekritiseerde ook de bedriegers en nepaccounts die zich als haar voordoen op internet, en zei ook iets over mensen die valse Hawk Tuah-merchandise verkopen. "Alle merchandise die online wordt verkocht, is niet van mij. Het is niet door mij goedgekeurd en ik verdien er geen cent aan. Maar ik heb net een manager en een advocaat ingehuurd, dus we're coming for you bitches. Binnenkort lanceer ik mijn officiële merchwinkel en jullie zullen de eersten zijn die weten waar je echte Hawk Tuah-merchandise kunt krijgen, van mij."

Charli XCX neemt afscheid van 'Brat Summer'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 10:55

'Brat Summer' is officieel voorbij, volgens Charli XCX dan toch. De zangeres kondigde the end of an era op haar sociale media aan: "Goodbye forever brat summer."

Het internetfenomeen kwam echt op gang in juni met de release van haar zesde studioalbum 'Brat', met de iconische limoengroene cover en de titel in kleine letters. Deze unieke stijl sloeg vooral aan op TikTok.

In een TikTok-video legde Charli de betekenis van 'brat' uit: "Je bent gewoon dat meisje dat een beetje chaotisch is, van feesten houdt en soms domme dingen zegt. Iemand die zich goed voelt maar af en toe een breakdown heeft. Feest erdoor, eerlijk en recht voor z'n raap. Een beetje onvoorspelbaar. Doet soms domme dingen. Maar dat is brat. Jij bent brat. Dat is brat," zei ze in de video.

De term 'Brat' ontplofte toen president Joe Biden aankondigde dat hij zich terugtrok uit de verkiezingen van 2024, en Charli XCX haar steun voor vicepresident Kamala Harris uitsprak door te tweeten: "Kamala IS brat."

Virale 'Who TF Did I Marry?'-serie op TikTok wordt tv-serie

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 10:18

Als je de 52-delige 'Who TF Did I Marry?'-serie van Tareasa “Reesa Teesa” Johnson op TikTok leuk vond, heb je geluk! Het verhaal wordt ontwikkeld tot een televisieserie. Natasha Rothwell, bekend van haar rol als Belinda in 'The White Lotus', wordt de hoofdrolspeelster en producent.

Reesa Teesa, die bekend werd door haar 52-delige TikTok-serie kan niet wachten om de show tot leven te brengen liet ze weten op Instagram.

De serie, die meer dan acht uur aan video's beslaat en bijna een half miljard keer is bekeken, onthult hoe Johnson ontdekte dat haar ex-man Legion over zijn leven loog. Elk deel van de serie laat zien hoe Legion’s leugens over zijn baan, financiën en criminele verleden haar leven hebben beïnvloed.

Tijdens hun huwelijk, dat begon tijdens de pandemie, bleek Legion niet alleen te liegen over zijn baan en financiële situatie, maar ook over het volgen van cursussen en het betalen van een begrafenis voor iemand die nog leefde. Deze onthullingen hebben haar mentaal zwaar getroffen, vooral na een miskraam die ze alleen moest doorstaan omdat Legion zogenaamd op een zakelijke bijeenkomst was.

Johnson vertelde dat ze pas na zes maanden huwelijk ontdekte wie Legion echt was, wat uiteindelijk leidde tot haar beslissing om te scheiden. Ze gaf aan dat de situatie haar mentaal zwaar viel en dat ze therapie zocht om te herstellen. Ondertussen heeft haar ex-man zijn kant van het verhaal gedeeld op YouTube, waar hij haar beschuldigt van ontrouw en ontkent financiële problemen te hebben gehad.

Ontdek meer