Zo ontstond het idee voor Travis Kelce's cameo in 'The Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:33

Travis Kelce is nog steeds in de wolken nadat hij zich bij Taylor Swift op het podium voegde tijdens haar Eras Tour in Londen, maar hij geeft toe dat hij wel wat zenuwen had voor zijn grote moment. Hij onthulde dat hij één gouden regel had: "Laat de baby niet vallen."

In de 'New Heights'-podcast, die hij met zijn broer Jason Kelce host, legde hij uit er één ding door zijn hoofd ging, terwijl hij de popster over het podium droeg: "Laat de baby niet vallen. Laat Taylor niet vallen terwijl je naar deze verdomde zetel stapt. De gouden regel was om Taylor niet te laten vallen en haar veilig naar de zetel te brengen. Taylor niet laten vallen"

Hij vertelde ook aan zijn broer hoe het idee voor zijn cameo ontstond: "Ik zei eerst tegen Tay, 'Hoe grappig zou het zijn als ik tijdens de 1989-era gewoon het podium op zou rijden op een van die fietsen.'"

Eerder in de aflevering besprak Kelce, 34, hoe het cameo-moment tot stand kwam. "Ik heb het in eerste instantie tegen Tay gezegd," vertelde hij zijn broer. "Ik zei, 'Hoe grappig zou het zijn als ik gewoon op een van die fietsen rolde tijdens het 1989-tijdperk.'"

Swift reageerde met een lach op dit voorstel, maar vroeg vervolgens serieus: "'Zou je serieus zoiets willen doen?'"

"Absoluut", antwoordde de NFL-ster. "Ik zou het geweldig vinden. Ik heb de show vaak genoeg gezien: zet me maar aan het werk." And the rest is history!

Justin Bieber verdient miljoenen met slechts één optreden

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:46

Justin Bieber heeft met slechts één optreden een bedrag verdiend waar veel van ons alleen maar van kunnen dromen. Volgens verschillende Indiase media gaat het om zo’n 10 miljoen dollar.

Het optreden vond plaats tijdens een evenement dat ter ere van de bruiloft van de zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië, werd gehouden. Justin Bieber speelde er meerdere liedjes en laat fans via Instagram meegenieten van (een deel van) de show.

Dat de familie waar The Biebs moest optreden veel geld heeft, blijkt wel uit de manier waarop ze feestjes geven. Eerder dit jaar lieten ze ook al Rihanna invliegen om te vieren dat de zoon des huizes gaat trouwen.

Margot Robbie zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-08 juli 2024 om 07:06

Margot Robbie wordt naar verluidt moeder. De 34-jarige ‘Barbie’-ster is volgens meerdere bronnen van People in verwachting van haar eerste kindje met haar man Tom Ackerley.

Margot en Tom hebben elkaar in 2013 leren kennen op de set van de oorlogsfilm ‘Suite Française’, waar Margot een rol in speelt en Tom assistent-regisseur van was. Ze begonnen hun relatie als vrienden, maar werden al snel meer dan dat. In december 2016 gaven ze elkaar het jawoord tijdens een privéceremonie in het Australische Byron Bay.

De lovebrids hebben de zwangerschap nog niet zelf bevestigd.

Ontdek meer