Casting director 'Bridgerton' overspoeld met pikante video's

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:16

Een rol scoren in 'Bridgerton'? Dan is een pikante video van jezelf sturen niet the way to go. Casting director Kelly Valentine Hendry krijgt naar eigen zeggen bakken wilde video's binnen, en dat zonder enige waarschuwing vooraf.

'Bridgerton' mag dan wel sexy zijn, maar een ongevraagde auditievideo die ook op een OnlyFans-account zou kunnen staan, is echt niet de juiste manier om een rol te scoren.

In de podcast 'Should I Dele That?' vertelde Hendry dat haar inbox voor 90% vol zit met mensen die haar pikante video's sturen, zonder dat ze erom heeft gevraagd. "Het gaat eigenlijk over seks. Niet letterlijk seks, maar behoorlijk pikant, wat er allemaal naar me wordt gestuurd. Geen naaktfoto's, maar het komt aardig in de buurt. Best triest eigenlijk."

De reden daarvoor? Het meest recente seizoen van 'Bridgerton' zal bomvol sexy momenten. De koets-scène en de seksscène tussen Penelope en Colin was behoorlijk steamy! "We wilden het echt en authentiek houden voor Colin en Penelope", vertelde Luke Newton (die Colin Bridgerton speelt) eerder aan Entertainment Weekly over die intieme scènes. "Dus het was niet alleen sexy om sexy te zijn. Het was echt en oprecht, en we hebben deze twee personages zien opgroeien in de show, dus we wilden dat echt goed neerzetten. We hebben er veel over gesproken. We hadden een groepschat met de intimiteitscoördinator. We hebben heen en weer gediscussieerd."

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer