'John Tucker Must Die 2' voorlopig zonder Penn Badgley en Brittany Snow

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:01

Er komt een vervolg op de film 'John Tucker Must Die' uit 2006. Maar Brittany Snow en Penn Badgley zijn daar voorlopig nog niet bij betrokken. In een aflevering van Badgley's podcast 'Podcrushed' zeiden beide acteurs dat ze nog geen telefoontje hebben gekregen om deel te nemen in de sequel.

"Penn, ik weet niet of jij iets hebt gehoord, maar ik heb nog niks gehoord", zei Brittany Snow, die de hoofdrol speelde in de originele film. "Nee, ik heb ook niks gehoord", reageerde Badgley.

De originele tienerkomedie ging over drie middelbare scholieren (gespeeld door Ashanti, Arielle Kebbel en Sophia Bush) die ontdekken dat ze allemaal aan het daten zijn met John Tucker (Jesse Metcalfe). De drie meisjes smeden samen met Kate (Brittany Snow) een plan om wraak te nemen. Kebbel, Metcalfe en Bush kwamen in maart samen tijdens een panel, waar Metcalfe onthulde dat er een script is voor een vervolg. "Ik hoor geruchten over dit script dat in Hollywood circuleert, blijkbaar is het geweldig", zei hij. "Ik zou er zeker bij willen zijn en ik kan niet wachten om het te lezen."

"Het gerucht is waar", bevestigde Kebbel. "Ik ben een paar jaar geleden begonnen met produceren. Er is een script. We zijn er erg trots op."

In de podcastaflevering zei Snow dat ze een tijdje geleden met Kebbel over het project had gepraat, maar geen updates meer had ontvangen.

Badgley liet vallen dat hij wel open stond voor de mogelijkheid van het vervolg, maar vroeg zich af hoe zijn personage, Johns broer Scott, in het verhaal zou passen. "Ik heb daar nooit aan gedacht als iets wat zou kunnen gebeuren, maar als er een script is, zou ik het wel lezen", zei de acteur. "Ik heb de kleinste rol in de film. Ik weet niet of ik er sowieso wel in thuishoor."

Goede start voor animatiefilm 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:56

Animatiefilms doen het goed in de theaters. Naast ‘Inside Out 2’ trekt ook ‘Despicable Me 4’ volle zalen, zo maakt Variety met nieuwe cijfers bekend.

In de eerste vijf dagen sinds de release heeft ‘Despicable Me 4’ alleen in Amerika al 122,6 miljoen dollar opgehaald. Wereldwijd zorgde de animatiefilm zelfs al voor 229,5 miljoen dollar in het laatje. Dat is veel geld, maar nog lang niet zoveel als ‘Inside Out 2’ inmiddels heeft opgebracht. De teller van die film staat nu op 1,21 miljard dollar.

‘Despicable Me 4’ is de opvolger van ‘Despicable Me 3’ uit 2017 en gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

Justin Bieber verdient miljoenen met slechts één optreden

Karen Luiken-08 juli 2024 om 09:46

Justin Bieber heeft met slechts één optreden een bedrag verdiend waar veel van ons alleen maar van kunnen dromen. Volgens verschillende Indiase media gaat het om zo’n 10 miljoen dollar.

Het optreden vond plaats tijdens een evenement dat ter ere van de bruiloft van de zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië, werd gehouden. Justin Bieber speelde er meerdere liedjes en laat fans via Instagram meegenieten van (een deel van) de show.

Dat de familie waar The Biebs moest optreden veel geld heeft, blijkt wel uit de manier waarop ze feestjes geven. Eerder dit jaar lieten ze ook al Rihanna invliegen om te vieren dat de zoon des huizes gaat trouwen.

Ontdek meer