Volgens Miranda Cosgrove komt er een 'iCarly'-film

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 07:17

Goed nieuws voor 'iCarly'-fans! Miranda Cosgrove, de hoofdrolspeelster, heeft laten vallen dat er misschien een film aankomt om het verhaal af te ronden na de recente annulering van de reboot. De reboot duurde drie seizoenen en eindigde op een verschrikkelijke manier: met een cliffhanger.

In een interview met Variety zei Cosgrove dat ze denkt dat er een 'iCarly'-film gaat komen. "Ik ben er vrij zeker van dat het gaat gebeuren", zei ze enthousiast. "Ik ben superblij en ik wil het verhaal graag afronden."

De originele 'iCarly', die van 2007 tot 2012 liep op Nickelodeon, volgde Carly Shay en haar vrienden terwijl ze beroemd werden met hun webshow. De reboot pakte het verhaal weer op, maar dan voor een ouder publiek en met veel van de originele castleden.

Het derde en laatste seizoen van de reboot eindigde met veel losse eindjes. Carly en Freddie besloten spontaan te trouwen, maar hun bruiloft werd onderbroken door de onverwachte terugkeer van Carly en Spencer’s moeder. Yikes! Hoewel er nog niets bekend is over de verhaallijn van de film, is de kans groot dat het de cliffhanger van de serie gaat oplossen. Fans zijn vooral benieuwd hoe de terugkeer van hun moeder het leven van Carly en Spencer gaat beïnvloeden en wat er gaat gebeuren met de relatie tussen Carly en Freddie.

Sabrina Carpenter komt met tour naar Brussel

Karen Luiken-19 juli 2024 om 06:25

Sabrina Carpenter altijd al een keertje live willen zien zingen? Volgend jaar krijg je die kans. De zangeres heeft de Europese tak van haar ‘Short n Sweet’-tour aangekondigd en maakt daarmee ook een stop in Brussel.

Volgend jaar geeft Sabrina negen verschillende concerten in zes verschillende Europese landen. Ze begint op 3 maart in Dublin en reist vervolgens via Birmingham, Londen, Glasgow, Manchester, Parijs en Berlijn naar Brussel. Daar staat ze op 22 maart in de ING Arena. Het laatste concert van de Europese tour vindt op 23 maart plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaartjes voor de concerten gaan vanaf dinsdag 23 juli in de verkoop.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Ontdek meer