Dua Lipa gaat insta official met boyfriend Callum Turner

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:56

Traning season's over! Dua Lipa en haar vriend Callum Turner zijn nu echt Instagram-officieel na maanden van geruchten over hun romance. De popster deelde een cute foto met de Britse acteur op Glastonbury dit weekend.

Lipa's hard launch komt zes maanden nadat ze voor het eerst samen werden gespot op een filmpremière in London. De zangeres hield de lippen stijf over haar relatie, tot nu dus! Op de foto zie je de twee chillen op de weide van Glastonbury, waar de popster ook optrad.

Taylor Swift doet gulle donatie tijdens bezoek aan Amsterdam

Karen Luiken-06 juli 2024 om 08:28

Taylor Swift heeft een flink bedrag gedoneerd aan de Amsterdamse voedselbank. De zangeres geeft deze week meerdere concerten in de Nederlandse hoofdstad.

Het nieuws over de gulle donatie wordt gedeeld via Instagram. “We zijn blij om te melden dat we een donatie hebben ontvangen van Taylor Swift”, schrijft Voedselbank Amsterdam bij een bericht. “Bedankt Taylor Swift voor je genereuze donatie. Steun als deze helpt ons om anderen te blijven helpen.”

Het is inmiddels een soort traditie geworden dat Taylor tijdens haar ‘Eras Tour’-donaties doet aan voedselbanken. Vorige maand doneerde ze ook al aan de voedselbanken van Cardiff en Liverpool.

Sabrina Carpenter zorgt voor nieuw record

Karen Luiken-06 juli 2024 om 08:14

Dat Sabrina Carpenter als een speer gaat, is geen geheim. De zangeres scoort hit na hit en heeft met haar muziek zelfs een record verbroken. De Official Charts Company meldt dat de blondine de eerste vrouwelijke artiest is die drie weken op rij zowel de eerste als tweede plaats in de Britse hitlijst bezet houdt.

Sabrina heeft het record te danken aan haar hits ‘Please Please Please’ en ‘Espresso’. De één staat nu voor de derde week op de eerste plaats, de ander blijft op de tweede plek staan.

Geen enkele andere vrouwelijke artiest kreeg dit ooit voor elkaar. Madonna en Ariana Grande wisten wel ooit met twee hits bovenaan de Britse hitlijst te komen, maar dat hielden ze niet zo lang vol als Sabrina nu doet.

Ontdek meer