Olivia Rodrigo brengt eigen Stanley Cup op de markt

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:17

Het is helemaal officieel: Olivia Rodrigo gaat samenwerken met Stanley Cup! De popster heeft het nieuws bekendgemaakt door een foto te delen op haar Instagramverhaal, waar ze de drinkbeker vasthoudt.

Stanley heeft samen met Olivia een tumbler ontworpen die geïnspireerd is op confetti die gestrooid wordt tijdens de GUTS World Tour, verkrijgbaar in paars (Olivia's favoriete kleur!). Hoe cool is dat? Hij kost $55 (€50 EUR) en vanaf 9 juli kun je hem scoren op Stanley1913.com.

Aangezien deze drinkbeker meteen in de smaak viel bij fans, zal Stanley ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Geen bots die alles opkopen, gewoon een eerlijke kans voor de fans!

De H.20 Thirst Quencher, een van hun bestsellers, houdt je drankjes maar liefst twee dagen ijskoud en tot wel 11 uur lekker fris. Hij is gemaakt van 18/8 gerecycleerd roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie, en je kan hem gewoon in de vaatwasser doen. Handig, hij past ook nog eens makkelijk in bijna elke bekerhouder door zijn slanke design aan de onderkant.

Cheers!

Taylor Swift doet gulle donatie tijdens bezoek aan Amsterdam

Karen Luiken-06 juli 2024 om 08:28

Taylor Swift heeft een flink bedrag gedoneerd aan de Amsterdamse voedselbank. De zangeres geeft deze week meerdere concerten in de Nederlandse hoofdstad.

Het nieuws over de gulle donatie wordt gedeeld via Instagram. “We zijn blij om te melden dat we een donatie hebben ontvangen van Taylor Swift”, schrijft Voedselbank Amsterdam bij een bericht. “Bedankt Taylor Swift voor je genereuze donatie. Steun als deze helpt ons om anderen te blijven helpen.”

Het is inmiddels een soort traditie geworden dat Taylor tijdens haar ‘Eras Tour’-donaties doet aan voedselbanken. Vorige maand doneerde ze ook al aan de voedselbanken van Cardiff en Liverpool.

Sabrina Carpenter zorgt voor nieuw record

Karen Luiken-06 juli 2024 om 08:14

Dat Sabrina Carpenter als een speer gaat, is geen geheim. De zangeres scoort hit na hit en heeft met haar muziek zelfs een record verbroken. De Official Charts Company meldt dat de blondine de eerste vrouwelijke artiest is die drie weken op rij zowel de eerste als tweede plaats in de Britse hitlijst bezet houdt.

Sabrina heeft het record te danken aan haar hits ‘Please Please Please’ en ‘Espresso’. De één staat nu voor de derde week op de eerste plaats, de ander blijft op de tweede plek staan.

Geen enkele andere vrouwelijke artiest kreeg dit ooit voor elkaar. Madonna en Ariana Grande wisten wel ooit met twee hits bovenaan de Britse hitlijst te komen, maar dat hielden ze niet zo lang vol als Sabrina nu doet.

Ontdek meer