Vijfde seizoen 'Stranger Things' bestaat uit 'acht films'

Karen Luiken-03 juli 2024 om 06:58

De afleveringen van het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ worden net als in het vierde seizoen ontzettend lang. Actrice Maya Hawke, die Robin speelt in de serie, zegt dat we in feite ‘acht films’ kunnen verwachten.

“We maken in principe acht films”, aldus Maya in de podcast ‘Podcrushed’. “De afleveringen zijn erg lang.” Nieuw is dat in de wereld van ‘Stranger Things’ niet. Het vierde seizoen bevatte ook al lange afleveringen en de laatste aflevering duurde zelfs tweeënhalf uur.

De productie van het vijfde seizoen zou eigenlijk in mei 2023 al beginnen, maar door allerlei vertragingen werd dat plan uitgesteld naar afgelopen januari. Tussen het vierde en vijfde seizoen zal een gat van zo’n drie jaar zitten. De releasedatum is nog niet bekend.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer