'Wicked' komt eerder uit dan verwacht

Karen Luiken-02 juli 2024 om 07:57

Waar de releasedatum van films vanwege allerlei verschillende redenen vaak wordt verplaatst naar een later moment, gebeurt bij ‘Wicked’ juist het tegenovergestelde. De musicalfilm met Ariana Grande in de hoofdrol komt iets eerder uit dan gepland.

Oké, toegegeven: heel veel scheelt het niet. Volgens Amerikaanse media zou ‘Wicked’ eigenlijk op 27 op het grote scherm verschijnen, maar wordt die datum nu naar 22 november geschoven. Reden: de oorspronkelijke releasedatum viel samen met de dag waarop de tweede ‘Moana’-film van Disney uitkomt, en aangezien de twee projecten eenzelfde soort doelgroep hebben, was dat niet handig.

‘Wicked’ gaat over Elphaba, een jonge vrouw die verkeerd begrepen wordt vanwege haar ongebruikelijke groene huidskleur, en over Glinda, een populaire jonge vrouw, die verguld is door voorrechten en ambitie. Terwijl de een haar ware kracht moet ontdekken, gaat de ander op zoek naar haar ware hart. De twee ontmoeten elkaar als studenten aan de Shiz Universiteit in het Land van Oz en smeden een onwaarschijnlijke maar diepe vriendschap. Na een ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz bereikt hun vriendschap een kruispunt en nemen hun levens compleet verschillende paden. Glinda’s verlangen naar populariteit zorgt ervoor dat ze wordt verleid door macht, terwijl Elphaba’s vastberadenheid om trouw aan zichzelf en aan de mensen om haar heen te blijven, onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Ariana Grande kruipt in de huid van Glinda en de rol van Elphaba wordt gespeeld door Cynthia Erivo. Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James en Keala Settle.

Casting director 'Bridgerton' overspoeld met pikante video's

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:16

Een rol scoren in 'Bridgerton'? Dan is een pikante video van jezelf sturen niet the way to go. Casting director Kelly Valentine Hendry krijgt naar eigen zeggen bakken wilde video's binnen, en dat zonder enige waarschuwing vooraf.

'Bridgerton' mag dan wel sexy zijn, maar een ongevraagde auditievideo die ook op een OnlyFans-account zou kunnen staan, is echt niet de juiste manier om een rol te scoren.

In de podcast 'Should I Dele That?' vertelde Hendry dat haar inbox voor 90% vol zit met mensen die haar pikante video's sturen, zonder dat ze erom heeft gevraagd. "Het gaat eigenlijk over seks. Niet letterlijk seks, maar behoorlijk pikant, wat er allemaal naar me wordt gestuurd. Geen naaktfoto's, maar het komt aardig in de buurt. Best triest eigenlijk."

De reden daarvoor? Het meest recente seizoen van 'Bridgerton' zal bomvol sexy momenten. De koets-scène en de seksscène tussen Penelope en Colin was behoorlijk steamy! "We wilden het echt en authentiek houden voor Colin en Penelope", vertelde Luke Newton (die Colin Bridgerton speelt) eerder aan Entertainment Weekly over die intieme scènes. "Dus het was niet alleen sexy om sexy te zijn. Het was echt en oprecht, en we hebben deze twee personages zien opgroeien in de show, dus we wilden dat echt goed neerzetten. We hebben er veel over gesproken. We hadden een groepschat met de intimiteitscoördinator. We hebben heen en weer gediscussieerd."

'John Tucker Must Die 2' voorlopig zonder Penn Badgley en Brittany Snow

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:01

Er komt een vervolg op de film 'John Tucker Must Die' uit 2006. Maar Brittany Snow en Penn Badgley zijn daar voorlopig nog niet bij betrokken. In een aflevering van Badgley's podcast 'Podcrushed' zeiden beide acteurs dat ze nog geen telefoontje hebben gekregen om deel te nemen in de sequel.

"Penn, ik weet niet of jij iets hebt gehoord, maar ik heb nog niks gehoord", zei Brittany Snow, die de hoofdrol speelde in de originele film. "Nee, ik heb ook niks gehoord", reageerde Badgley.

De originele tienerkomedie ging over drie middelbare scholieren (gespeeld door Ashanti, Arielle Kebbel en Sophia Bush) die ontdekken dat ze allemaal aan het daten zijn met John Tucker (Jesse Metcalfe). De drie meisjes smeden samen met Kate (Brittany Snow) een plan om wraak te nemen. Kebbel, Metcalfe en Bush kwamen in maart samen tijdens een panel, waar Metcalfe onthulde dat er een script is voor een vervolg. "Ik hoor geruchten over dit script dat in Hollywood circuleert, blijkbaar is het geweldig", zei hij. "Ik zou er zeker bij willen zijn en ik kan niet wachten om het te lezen."

"Het gerucht is waar", bevestigde Kebbel. "Ik ben een paar jaar geleden begonnen met produceren. Er is een script. We zijn er erg trots op."

In de podcastaflevering zei Snow dat ze een tijdje geleden met Kebbel over het project had gepraat, maar geen updates meer had ontvangen.

Badgley liet vallen dat hij wel open stond voor de mogelijkheid van het vervolg, maar vroeg zich af hoe zijn personage, Johns broer Scott, in het verhaal zou passen. "Ik heb daar nooit aan gedacht als iets wat zou kunnen gebeuren, maar als er een script is, zou ik het wel lezen", zei de acteur. "Ik heb de kleinste rol in de film. Ik weet niet of ik er sowieso wel in thuishoor."

Ontdek meer