HBO Max gaat vandaag officieel van start in België

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 14:17

Buiten giet het pijpenstelen, maar dat is geen probleem, want vanaf vandaag is HBO Max officieel gelanceerd in België! Deze gloednieuwe streamingdienst brengt je alles wat je wilt zien, op één plek. Van de vetste HBO-series en spannende films tot epische sportwedstrijden en realityshows: je hoeft de deur niet meer uit!

HBO Max biedt een unieke mix van hoogwaardige content, inclusief HBO Originals, Max Originals, en films van Warner Bros. Je vindt er alles van het DC Universe, programma’s voor kinderen, en spannende documentaires. Ook zijn er lifestyle- en true crime-shows van Discovery, TLC, en HGTV. Voor de fans van reality-tv en sport is er genoeg te binge-watchen.

Sportfanaat? Deze zomer is HBO Max de enige plek waar je de Olympische Spelen van Parijs 2024 live kunt volgen. Dit evenement is inbegrepen in alle basisplannen, zodat iedereen kan genieten van het grootste sportevenement ter wereld. Met de Sports Add-On krijg je nog meer sportverslaggeving, inclusief tennis Grand Slams, de grote wielerrondes, en spectaculaire autosporten zoals de 24 uur van Le Mans.

Meer weten? www.hbomax.com!

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer