Camila Cabello neemt het op voor Drake

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 08:32

Camila Cabello heeft het helemaal gehad met de vete tussen Drake en Kendrick Lamar. En ze heeft dé oplossing.

De popster sprak met 'The Sunday Times' over haar nieuwste studioalbum 'C, XOXO'. Daarop staan twee nummers met Drake: 'Hot Uptown' en 'Uuugly'. De nummers kwamen tot stand nadat Camila in de rapper zijn DM slidede.

In het interview werd haar gevraagd naar haar mening over de ruzie tussen K. Dot en Drizzy. Ze verdedigde Drake tegen de publieke kritiek die hem de afgelopen maanden heeft achtervolgd. "Hij is zo fijn", zei ze. "Het is zo frustrerend om mensen op een negatieve manier te horen praten over iemand die je kent. Je denkt dan: 'Jongens, kunnen jullie niet gewoon samen een keer gaan eten of zo?'"

Dus, Drake, Kendrick, jullie hebben het gehoord: maak maar ergens een reservatie en dan zijn alle plooien misschien weer gladgestreken.

Meer weten over de ruzie tussen de twee rappers? Je leest het hier!

EOTB-ster Megan laat liefdestattoo zetten voor kersverse vriend

Karen Luiken-03 juli 2024 om 15:04

Ze heeft pas twee weken een relatie, maar weet nú al dat haar nieuwe vriend de ware is. Megan Deseaver heeft haar liefde voor Oliver bezegelt met tattoo.

Megan maakte vorige week via Instagram bekend haar hart verloren te hebben aan de Britse zakenman Oliver. De twee leerden elkaar kennen tijdens een vakantie op Ibiza en kregen nog tijdens datzelfde tripje een relatie. 16 juni is de dag waarop het allemaal gebeurde, een datum die vanaf nu met inkt op Megans arm bedrukt staat.

Eerder liet Megan in een gesprek met HLN al weten dat ze smoorverliefd is op Oliver. Sterker nog: ze heeft al plannen om na de zomer bij hem in te trekken. “Oliver woont deels in Londen, deels in Miami. Als het zo blijft tussen ons, zou hij het fijn vinden als ik bij hem in Amerika intrek. Ik denk wel dat het zal gebeuren”, aldus de blondine.

Jimin en Jung Kook van BTS krijgen eigen realityshow

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 12:14

Jimin en Jung Kook van de populaire K-popgroep BTS krijgen hun eigen realityshow! De serie 'Are You Sure?!' zal te zien zijn op Disney+.

Jimin en Jung Kook ons in acht afleveringen mee op roadtrip door drie bestemmingen: New York in de VS, Jeju Island in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. Voor fans van BTS, ook wel bekend als ARMY, wordt dit een unieke blik achter. Volgens het persbericht zal de realityshow "kijkers meenemen op een avontuurlijke reis met Jimin en Jung Kook terwijl ze samen eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen", en biedt het "een dieper inzicht in de onmiskenbare chemie en hartverwarmende vriendschap tussen Jimin en Jung Kook terwijl ze zich hechten tijdens diverse onvergetelijke momenten tijdens de reis, zich onderdompelen in verschillende culturen, verschillende actieve activiteiten verkennen en lokale keukens uitproberen."

De opnames waren vorig jaar, voordat de twee K-popsterren hun verplichte militaire dienst ingingen in Zuid-Korea. Dit is de allereerste reisshow waarin alleen Jimin en Jung Kook de hoofdrol spelen, al brengt BTS al een tijdje reisgerelateerde content uit, zoals hun populaire show 'Bon Voyage' en 'In The Soop'. Die shows zijn te zien op Weverse, een fan-artiestenplatform.

Eerder op dinsdag werd bevestigd dat BTS-lid Jin, de oudste van de groep, zal meedoen aan de fakkeloptocht voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs als vertegenwoordiger van Zuid-Korea. Jin is het enige lid van de groep dat zijn militaire dienst heeft afgerond, nadat hij zich in december 2022 had ingeschreven.

Ontdek meer