Joost Klein hint op deelname songfestival voor België

Karen Luiken-01 juli 2024 om 06:36

Gaat Joost Klein volgend jaar een nieuwe poging wagen op het songfestival? Dit keer niet voor Nederland maar voor België? De zanger lijkt er in ieder geval voor open te staan.

Vorige week liet Joost Klein al doorschemeren dat hij volgend jaar graag zou willen deelnemen aan het songfestival. De vraag is alleen voor welk land hij dat dan wil doen. Tijdens een optreden op Genk On Stage afgelopen weekend hielden fans bordjes omhoog met daarop de oproep dat de 26-jarige artiest volgend jaar Nederland weer zou moeten vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Maar Joost zei daarop: “Wie zegt dat ik voor dat land wil gaan?” Gevolgd door de oproep: “Bel me, Studio Brussel.”

Of Joost inderdaad weer mee mag doen aan het songfestival - voor België óf voor Nederland - is nog niet bekend. Nederland weet überhaupt nog niet of het volgend jaar weer wil deelnemen en bovendien is de selectieprocedure voor de editie in 2025 nog niet eens begonnen.

Niall Horan laat auto achter in verkeer om op tijd op show te zijn

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 09:28

Je hebt zo van die celebs die uren te laat komen op hun eigen show, maar Niall Horan is daar niet één van. Toen hij vast kwam te zitten in het verkeer op weg naar zijn show in Toronto, liet het voormalig One Direction-bandlid zijn auto achter en ging hij te voet naar de concertzaal.

De 'Slow Hands'-zanger gaf twee uitverkochte shows in Toronto en wou zijn fans niet laten wachten. In een video zie je hoe hij het heft in eigen handen neemt. "Het verkeer is hier echt rampzalig, dus we lopen maar naar de venue. Let's do it.", zegt de zanger aan het begin van de video terwijl achter hem het verkeer muurvast staat.

"In al die jaren dat ik optreed, heb ik volgens mij nog nooit naar een venue gelopen," zegt Horan bij aankomst. "Maar we zijn er!"

Bebe Rexha dreigt geheimen muziekindustrie bloot te geven

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 08:30

Bebe Rexha heeft het gehad met de muziekindustrie. In een tirade op sociale media beweerde de 'I'm Good'-zangeres dat ze de entertainmentindustrie zou kunnen laten instorten als ze de geheimen die ze weet zou onthullen. Yikes!

"Ik zou een GROOT deel van deze industrie kunnen neerhalen. Ik BEN gefrustreerd. Ik ben zo lang stil geweest. Ik heb de signalen niet gezien, ook al wezen mensen er constant op en waren ze ZO DUDELIJK," deelde Rexha op X. "En als ik me heb uitgesproken, ben ik gesilenced en GESTRAFT door deze industrie. Er moet echt wat veranderen, anders vertel ik AL mijn waarheden. Het goede, het slechte en het lelijke."

Rexha ging niet in op details, maar reageerde wel op een opmerking van een fan die verwees naar een incident in 2015 met haar bijdrage aan de single 'Hey Mama' van David Guetta, Nicki Minaj en Afrojack, waar ze eerst geen erkenning voor kreeg. "Lieverd, dat? Vergeleken met al het andere wat je niet weet? Dat is kinderspel", antwoordde de popzangeres.

Later verduidelijkte ze dat haar berichten niet uit woede kwamen, maar eerder uit verdriet over hoe ze sinds haar popdebuut in 2014 is behandeld. "Ik zit in mijn hotelkamer in Londen en huil mijn ogen uit. Ik voel me al zo lang hopeloos. Ik heb veel door deze stad gelopen en fans ontmoet en zij hebben echt iets in mij aangewakkerd", vertelde Rexha.

"Is dit een marketingcampagne voor haar nieuwste single 'I'm The Drama'", vroeg een fan zich af. Waarop Bebe Rexha een duidelijk antwoord had: "Marketing? Ik heb daar geen budget voor. IK BEN HET ZAT."

To be continued...?

Ontdek meer