K3-ster Julia bevestigt relatiebreuk

Karen Luiken-01 juli 2024 om 06:33

Na maandenlange geruchten heeft Julia Boschman in een gesprek met HLN eindelijk bevestigd dat ze single is. De zangeres was jarenlang samen met haar jeugdliefde Ben.

Het nieuws zal voor veel fans niet als een verrassing komen, aangezien Julia en Ben al maanden niet meer samen werden gespot. Inmiddels weten we waarom: de twee zijn al een half jaar uit elkaar.

“We zijn supergoed uit elkaar gegaan, eigenlijk is er nooit een probleem geweest”, zegt Julia tegen HLN. “We hebben dat samen heel goed verwerkt. We wilden het ook niet aan de grote klok hangen, vandaar dat we het voor onszelf hebben gehouden. Dat is iets van ons en we moeten dat zelf doen. We zijn 100 procent oké met elkaar, we hebben nog contact. Ik heb niet afgezien van die breuk en hij ook niet.”

Olivia Rodrigo brengt eigen Stanley Cup op de markt

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:17

Het is helemaal officieel: Olivia Rodrigo gaat samenwerken met Stanley Cup! De popster heeft het nieuws bekendgemaakt door een foto te delen op haar Instagramverhaal, waar ze de drinkbeker vasthoudt.

Stanley heeft samen met Olivia een tumbler ontworpen die geïnspireerd is op confetti die gestrooid wordt tijdens de GUTS World Tour, verkrijgbaar in paars (Olivia's favoriete kleur!). Hoe cool is dat? Hij kost $55 (€50 EUR) en vanaf 9 juli kun je hem scoren op Stanley1913.com.

Aangezien deze drinkbeker meteen in de smaak viel bij fans, zal Stanley ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Geen bots die alles opkopen, gewoon een eerlijke kans voor de fans!

De H.20 Thirst Quencher, een van hun bestsellers, houdt je drankjes maar liefst twee dagen ijskoud en tot wel 11 uur lekker fris. Hij is gemaakt van 18/8 gerecycleerd roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie, en je kan hem gewoon in de vaatwasser doen. Handig, hij past ook nog eens makkelijk in bijna elke bekerhouder door zijn slanke design aan de onderkant.

Cheers!

Niall Horan laat auto achter in verkeer om op tijd op show te zijn

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 09:28

Je hebt zo van die celebs die uren te laat komen op hun eigen show, maar Niall Horan is daar niet één van. Toen hij vast kwam te zitten in het verkeer op weg naar zijn show in Toronto, liet het voormalig One Direction-bandlid zijn auto achter en ging hij te voet naar de concertzaal.

De 'Slow Hands'-zanger gaf twee uitverkochte shows in Toronto en wou zijn fans niet laten wachten. In een video zie je hoe hij het heft in eigen handen neemt. "Het verkeer is hier echt rampzalig, dus we lopen maar naar de venue. Let's do it.", zegt de zanger aan het begin van de video terwijl achter hem het verkeer muurvast staat.

"In al die jaren dat ik optreed, heb ik volgens mij nog nooit naar een venue gelopen," zegt Horan bij aankomst. "Maar we zijn er!"

Ontdek meer