Fact’d Up, de nieuwe reeks van Technopolis, beantwoordt de meest bizarre vragen

Karen Luiken-22 juli 2021 om 10:34

‘Fact’d Up’ is de nieuwe reeks van Technopolis. Vloggers Zanne en Emiel trokken de voorbije weken naar Antwerpen en Mechelen om daar jongeren verschillende vragen te stellen. Ludieke vragen met vaak zeer bizarre en een beetje f*cked up antwoorden.

Technopolis wil jongeren “uploaden” met wetenschappelijke facts en hen op een grappige manier doen beseffen dat wetenschap en technologie antwoorden bieden op veel vragen.

“De meeste jongeren zijn echt wel geïnteresseerd in wetenschap, zolang je het maar leuk verpakt. En daar zijn we als Technopolis een krak in. Maar hoe je het ook draait of keert, deze keer zijn het de jongeren zelf die de show stelen in onze gloednieuwe videoreeks. Geloof me, ik lag in een deuk van het lachen toen ik de eerste aflevering zag!” zegt Ester Blockx van Technopolis.

Zijn jullie net zo benieuwd als ons? Check dan nu de eerste aflevering! De volgende vier weken komt er telkens een nieuwe aflevering uit op het Youtube-kanaal van Technopolis.

Acid blijft scoren met eigen nummer ‘Go Acid’

Dieter Blarinckx-17 januari 2022 om 09:06

De 22-jarige YouTuber Acid gaat gaat momenteel echt viral met zijn eerste eigen single ‘Go Acid’. Het gaat zelfs zó hard dat verschillende labels hem al aan het bellen zijn, maar daar heeft Acid zelf geen nood aan: “Platenfirma's mogen stoppen met bellen, ik heb geen extra promo nodig”, klinkt het in een interview met Het Nieuwsblad.

Vorige maand dropte Acid de single online, waarna hij in een mum van tijd viraal ging. Hij klopte zelfs Adele in de Spotify Top 50 en zijn nummer werd in totaal al meer dan 1,5 miljoen keer beluisterd. Na dat immense succes kan je ‘Go Acid’ nu ook vaak horen op de Vlaamse radiozenders Studio Brussel en MNM.

Beluister en bekijk de clip hieronder:

Gerucht: iPhone 14 zou duurder zijn dan iPhone 13

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:11

Het nieuwe jaar is intussen al twee weken bezig en dat wil ook zeggen dat er dit jaar weer een nieuwe iPhone komt. En daarrond draait de geruchtenmolen al op volle toeren. Zo zou de iPhone 14 naar verluidt nóg duurder worden dan zijn voorganger, de iPhone 13. Dat meldt de lifestylepagina Hypebeast.

Volgens hen zou de prijs maar liefst 100 dollar opslaan, in vergelijking met de iPhone 13. Het gaat dan over de 14 Pro en 14 Pro Max. Zo zou de gewone 14 Pro om een 1.099 dollar komen en de 14 Pro Max op 1.199. Een grote smak geld dus.

Maar het gaat dus om geruchten en niet om feiten. Apple zelf houdt de lippen stijf over de volgende generatie iPhones, as usual.

Stay tuned voor meer info!

Ontdek meer