'Bridgerton'-actrice brengt single uit

Karen Luiken-29 juni 2024 om 14:30

Elke ‘Bridgerton’-fan weet dat Nicola Coughlan kan acteren, maar wist je dat de actrice ook over een gouden keeltje bezit? Ze heeft een single uitgebracht!

Het nummer in kwestie heet ‘Shoes... More Shoes’ en is geproduceerd door Ellis Miah. Op Instagram schrijft Nicola, vooral bekend door haar rol als Penelope Featherington in ‘Bridgerton’, dat ze geïnspireerd is door alle queer-iconen en Real Housewives. "Bedankt voor iedereen die als inspiratie diende", aldus Nicola. "Ik leef voor jullie."

Al het geld dat met het liedje wordt opgehaald, komt ten goede aan twee goede doelen die zich inzetten voor lhbti-rechten.

Lily Allen heeft OnlyFans-account aangemaakt

Chelsy Vanlerberghe-02 juli 2024 om 14:43

Heeft zangeres Lily Allen een carrièrewending gemaakt? Naast muziek maken, acteren en een podcast hosten, verkoopt ze nu ook exclusieve content op OnlyFans.

Blijkt dat er een hele groep fans is die maar één ding willen zien: de voeten van de 'Fuck You'-zangeres.

In haar podcast met BFF Miquita Oliver, Miss Me?, vertelde ze dat haar voeten eigenlijk een soort celeb-status hebben. Haar nagelstyliste zei namelijk dat ze 'vijf sterren op wikiFeet' heeft. "Wat best zeldzaam is," zei de ‘Not Fair’-zangeres. "Maar ja, mijn voeten worden best hoog gewaardeerd online."

WikiFeet is een site vol foto's van celeb-voeten. Mensen kunnen nieuwe foto's toevoegen, ze beoordelen en er zijn zelfs categorieën als 'voet van het jaar' en 'voet van de week'.

Haar nagelstyliste zei dat ze veel geld kon verdienen met het verkopen van voetfoto's op OnlyFans' Dus Lily dacht: "Waarom niet?" En zo geschiedde: ze heeft een account aangemaakt onder de naam 'Lily Allen FTSE500'. Lily deelde het nieuws op haar Instagram Story met een link naar haar pagina en een foto van haar gelakte tenen. "Ik heb het gedaan!" schreef ze erbij. "Wat gaat dit met mijn algoritme doen?"

Daarna voegde ze toe: "Als je niet naar de #missme podcast op @bbcsounds luistert... ziet dit bericht er vast heel vreemd uit."

n hoewel het niet duidelijk is hoeveel mensen zich hebben geabonneerd, heeft ze wel al een heleboel likes. Goed aan het cashen?!

Telefacts toont keerzijde van feesteiland Ibiza

Karen Luiken-02 juli 2024 om 08:35

Als je aan Ibiza denkt, denk je automatisch aan strand, feesten en gezelligheid. Maar het Spaanse eiland heeft ook een keerzijde. Telefacts Zomer laat woensdag 3 en donderdag 4 juli zien welke negatieve kanten Ibiza kent en wat daar de gevolgen van zijn.

Op Ibiza bevinden zich verschillende bendes die gespecialiseerd zijn in het stelen van dure horloges, luxueuze villa’s worden beroofd en er zijn drugsdealers actief. Op straat en zelfs via sociale media worden er allerlei verdovende middelen aangeboden, zowel aan locals als aan toeristen.

De Britse televisiepersoonlijkheid Zara McDermott, onder meer bekend van ‘Love Island’, gaat op pad met de politie, spreekt met een invloedrijke drugsdealer, gaat in gesprek met een advocaat die gespecialiseerd is in het verdedigen van zware criminelen én ontmoet een conciërge die werkt voor rijke mensen. Het resultaat daarvan is woensdag en donderdag bij VTM en VTM GO te zien in een aflevering van ‘Telefacts Zomer’.

Ontdek meer