EOTB-ster Romée zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-29 juni 2024 om 14:26

Heuglijk nieuws voor Romée van Zeeland. De realityster, die je kunt kennen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en ‘Temptation Island’, maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

“Meet the parents”, schrijft Romée bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

De vader van de kleine spruit is Revie, de man die Romée nu zo’n anderhalf jaar gelukkig maakt. De twee maakten hun relatie vorig jaar februari bekend.

Vijfde seizoen 'Stranger Things' bestaat uit 'acht films'

Karen Luiken-03 juli 2024 om 06:58

De afleveringen van het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ worden net als in het vierde seizoen ontzettend lang. Actrice Maya Hawke, die Robin speelt in de serie, zegt dat we in feite ‘acht films’ kunnen verwachten.

“We maken in principe acht films”, aldus Maya in de podcast ‘Podcrushed’. “De afleveringen zijn erg lang.” Nieuw is dat in de wereld van ‘Stranger Things’ niet. Het vierde seizoen bevatte ook al lange afleveringen en de laatste aflevering duurde zelfs tweeënhalf uur.

De productie van het vijfde seizoen zou eigenlijk in mei 2023 al beginnen, maar door allerlei vertragingen werd dat plan uitgesteld naar afgelopen januari. Tussen het vierde en vijfde seizoen zal een gat van zo’n drie jaar zitten. De releasedatum is nog niet bekend.

Little Mix-zangeres Jade Thirlwall komt met eigen single

Karen Luiken-03 juli 2024 om 06:52

De solocarrière van Jade Thirlwall krijgt deze maand een belangrijke twist. De Little Mix-zangeres heeft via Instagram aangekondigd dat ze over twee weken haar eigen single uitbrengt.

Het nummer krijgt de naam ‘Angel of my Dreams’ en verschijnt op 19 juli. Jade zegt dat de single ‘haar haat-liefdesverhouding met de popindustrie onderzoekt’.

“Ik ga voor een klap in het gezicht”, aldus de zangeres. “Ik wil dat mensen zeggen: 'oh mijn god, dit had ik niet verwacht'. Maar het vervolgens wel nog een keertje willen luisteren. Ik wilde geen veilige eerste single maken, dat was belangrijk voor me. Ik zet zelf de toon van wie ik ben als artiest.”

Ontdek meer