'Glee'-actrice Jenna Ushkowitz zwanger

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:47

Er is een nieuwe ‘Glee’-baby on the way. Actrice Jenna Ushkowitz maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met haar man David.

“Tweede baby op komst”, aldus Jenna bij een foto van zichzelf met haar babybuikje. “We zijn zwanger en heel blij en dankbaar. Het was een flinke reis (waar ik binnenkort meer over deel), maar ondertussen genieten we van deze spannende tijd.”

Jenna, die vooral bekendstaat om haar rol als Tina in ‘Glee’, werd twee jaar geleden voor het eerst moeder van haar dochtertje Emma. Het geslacht van het tweede kindje is nog niet bekend.

Telefacts toont keerzijde van feesteiland Ibiza

Karen Luiken-02 juli 2024 om 08:35

Als je aan Ibiza denkt, denk je automatisch aan strand, feesten en gezelligheid. Maar het Spaanse eiland heeft ook een keerzijde. Telefacts Zomer laat woensdag 3 en donderdag 4 juli zien welke negatieve kanten Ibiza kent en wat daar de gevolgen van zijn.

Op Ibiza bevinden zich verschillende bendes die gespecialiseerd zijn in het stelen van dure horloges, luxueuze villa’s worden beroofd en er zijn drugsdealers actief. Op straat en zelfs via sociale media worden er allerlei verdovende middelen aangeboden, zowel aan locals als aan toeristen.

De Britse televisiepersoonlijkheid Zara McDermott, onder meer bekend van ‘Love Island’, gaat op pad met de politie, spreekt met een invloedrijke drugsdealer, gaat in gesprek met een advocaat die gespecialiseerd is in het verdedigen van zware criminelen én ontmoet een conciërge die werkt voor rijke mensen. Het resultaat daarvan is woensdag en donderdag bij VTM en VTM GO te zien in een aflevering van ‘Telefacts Zomer’.

Gloednieuwe beelden van 'Gladiator 2' verschenen

Karen Luiken-02 juli 2024 om 08:23

Een verhaal waar je u tegen zegt, een cast om van te dromen en special effects zoals je ze nooit eerder zag. Gloednieuwe beeldenvan ‘Gladiator 2’, afkomstig van Vanity Fair, bewijzen dat dit een film is om naar uit te kijken.

Bijna een kwarteeuw na het verschijnen van de eerste ‘Gladiator’ is het eind november eindelijk tijd voor een tweede film. Enkele decennia na de gebeurtenissen uit de eerste film woont Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Ontdek meer