Nieuwe romcom met Zac Efron nu op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 12:50

Weet je niet wat gekeken dit weekend? We got you! De nieuwe romcom 'A Family Affair' is nu te zien op Netflix. Niemand minder dan Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in de hoofdrol.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder en haar voormalige Hollywood-baas. Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

HBO Max gaat vandaag officieel van start in België

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 14:17

Buiten giet het pijpenstelen, maar dat is geen probleem, want vanaf vandaag is HBO Max officieel gelanceerd in België! Deze gloednieuwe streamingdienst brengt je alles wat je wilt zien, op één plek. Van de vetste HBO-series en spannende films tot epische sportwedstrijden en realityshows: je hoeft de deur niet meer uit!

HBO Max biedt een unieke mix van hoogwaardige content, inclusief HBO Originals, Max Originals, en films van Warner Bros. Je vindt er alles van het DC Universe, programma’s voor kinderen, en spannende documentaires. Ook zijn er lifestyle- en true crime-shows van Discovery, TLC, en HGTV. Voor de fans van reality-tv en sport is er genoeg te binge-watchen.

Sportfanaat? Deze zomer is HBO Max de enige plek waar je de Olympische Spelen van Parijs 2024 live kunt volgen. Dit evenement is inbegrepen in alle basisplannen, zodat iedereen kan genieten van het grootste sportevenement ter wereld. Met de Sports Add-On krijg je nog meer sportverslaggeving, inclusief tennis Grand Slams, de grote wielerrondes, en spectaculaire autosporten zoals de 24 uur van Le Mans.

Meer weten? www.hbomax.com!

Derde seizoen 'Perfect Match' bevestigd

Karen Luiken-01 juli 2024 om 14:02

Het tweede seizoen van ‘Perfect Match’ staat pas een paar dagen in zijn geheel op Netflix, maar toch kun je nú al uitkijken naar een vervolg. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen on the way is!

In ‘The Perfect Match’ worden vrijgezellen in koppels gezet om zo uitdagingen aan te gaan en uit te zoeken of ze bij elkaar passen. De show wordt gepresenteerd door Nick Lachey.

In het tweede seizoen deden er 22 singles uit eerdere Netflix-shows mee, zoals Brittan Byrd, Elys Hutchinson en Melinda Melrose van ‘Too Hot to Handle’, Izzy Zapata en Trevor Sova van ‘Love is Blind’ en Bryan Constantin van ‘Squid Game: The Challenge’.

Over de kandidaten van het derde seizoen is nog niets bekend. Ook weten we helaas nog niet wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Ontdek meer