Megan Thee Stallion dropt nieuw album: 'Megan'

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 09:10

Het is nu echt Hot Girl Summer! Megan Thee Stallion heeft haar derde studioalbum, 'Megan', op haar fans losgelaten. Het is haar eerste indie-release en ze noemt het een 'nieuwe start'.

"Dit is muziek die ik leuk zou vinden als ik niet Megan Thee Stallion was", zei ze in een interview met L'officiel. "Ik wil niet zeggen dat ik andere genres verken. Ik verken gewoon andere geluiden. Maar het is nog steeds heel erg Megan Thee Stallion. Je zult bijna denken, 'Ik had niet gedacht dat ze daarop zou rappen, maar het klinkt geweldig.'"

De rapster heeft de afgelopen maanden teasers uitgebracht voor het album en begon deze era door verschillende singles uit te brengen met een slangenthema. Ze begon in november 2023 met 'Cobra', in januari bracht ze 'Hiss' uit en in mei 'Boa'. 'Hiss' was een hit op social media, en ging meteen naar nummer 1 in de hitlijsten. Het nummer leek een referentie te bevatten naar de man van Nicki Minaj, die een veroordeelde zedendelinquent is.

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

Drie nieuwe namen bekend voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 08:56

Na de bekendmaking van Xander De Rycke vorige week, worden drie nieuwe namen onthuld voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Wie mag zich tot De Slimste mens kronen? Wordt het misschien Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck of Hannelore Knuts?

Presentator Aster Nzeyimana maakt dit jaar zijn debuut in de populaire quizshow. “Sinds we samen in ‘The Masked Singer’ hebben gezeten, hangt Erik elk jaar aan de lijn en eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden!” vertelt Aster enthousiast. "Ik wil mij vooral super hard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven.”

Ook auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck zal strijden om de titel: “Zo’n zes jaar geleden stelde Erik mij voor de eerste keer de vraag om mee te doen. Een jaar later volgde nog een keer, en daarna opnieuw. Maar zolang ik bij VTM werkte, was dat wat lastig. Nu ik een vrije vogel ben, heb ik direct 'ja' gezegd.” Bo kijkt uit naar de uitdaging en ziet haar nieuwe status als gepensioneerde als een voordeel: “Dat geeft me misschien meer tijd om me voor te bereiden.”

Topmodel Hannelore Knuts twijfelde geen moment toen ze werd gevraagd. “Ik heb heel snel toegehapt want ik had geen zin in die twijfel van ‘Zou ik of zou ik niet?’” Om zich voor te bereiden heeft ze placemats met de kaarten van Europa, de wereld en België gekocht. “Mijn zoontje zal me de komende maanden tijdens het eten ondervragen en het dessert wordt een extra portie journaal en Karrewiet."

Spannend!

Ontdek meer