Joseph Quinn hint op terugkeer in 'Stranger Things'

Karen Luiken-27 juni 2024 om 12:58

Eén van de meest geliefde personages uit ‘Stranger Things’ maakt mogelijk een comeback in het nieuwe seizoen. Joseph Quinn, die Eddie Munson speelde in de serie, zegt in een gesprek met ET dat ‘hij het gevoel heeft dat zijn personage terugkeert’.

Joseph was in 2022 voor het eerst in ‘Stranger Things’ te zien en won de harten van veel kijkers met zijn personage. Aan het einde van het vierde seizoen kwam Eddie om, maar fans zijn nooit gestopt met hopen op een terugkeer.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat Eddie een comeback zou maken, maar nu lijkt die mogelijkheid toch niet helemaal uitgesloten. Joseph heeft tegen een verslaggever van ET gezegd dat ‘de kans groot is’ dat hij in de toekomst weer tijd door gaat brengen met de castgenoten en makers van de show.

Toen de verslaggever vervolgens zei dat hij het gevoel heeft Eddie nog eens terug te zien, zei Joseph: “Ik heb dat gevoel misschien ook. Of misschien ook niet. Wie weet? Ik weet het niet, maar wie weet?” De verslaggever reageerde met: “Je weet waar ik het over heb”, waarop Joseph weer antwoordde: “Misschien wel.”

Joost Klein hint op deelname songfestival voor België

Karen Luiken-01 juli 2024 om 06:36

Gaat Joost Klein volgend jaar een nieuwe poging wagen op het songfestival? Dit keer niet voor Nederland maar voor België? De zanger lijkt er in ieder geval voor open te staan.

Vorige week liet Joost Klein al doorschemeren dat hij volgend jaar graag zou willen deelnemen aan het songfestival. De vraag is alleen voor welk land hij dat dan wil doen. Tijdens een optreden op Genk On Stage afgelopen weekend hielden fans bordjes omhoog met daarop de oproep dat de 26-jarige artiest volgend jaar Nederland weer zou moeten vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Maar Joost zei daarop: “Wie zegt dat ik voor dat land wil gaan?” Gevolgd door de oproep: “Bel me, Studio Brussel.”

Of Joost inderdaad weer mee mag doen aan het songfestival - voor België óf voor Nederland - is nog niet bekend. Nederland weet überhaupt nog niet of het volgend jaar weer wil deelnemen en bovendien is de selectieprocedure voor de editie in 2025 nog niet eens begonnen.

K3-ster Julia bevestigt relatiebreuk

Karen Luiken-01 juli 2024 om 06:33

Na maandenlange geruchten heeft Julia Boschman in een gesprek met HLN eindelijk bevestigd dat ze single is. De zangeres was jarenlang samen met haar jeugdliefde Ben.

Het nieuws zal voor veel fans niet als een verrassing komen, aangezien Julia en Ben al maanden niet meer samen werden gespot. Inmiddels weten we waarom: de twee zijn al een half jaar uit elkaar.

“We zijn supergoed uit elkaar gegaan, eigenlijk is er nooit een probleem geweest”, zegt Julia tegen HLN. “We hebben dat samen heel goed verwerkt. We wilden het ook niet aan de grote klok hangen, vandaar dat we het voor onszelf hebben gehouden. Dat is iets van ons en we moeten dat zelf doen. We zijn 100 procent oké met elkaar, we hebben nog contact. Ik heb niet afgezien van die breuk en hij ook niet.”

Ontdek meer