'After' komt naar Netflix!

Karen Luiken-22 juli 2021 om 15:15

Netflix heeft een leuk cadeautje voor 'After'-fans in petto. De streamingsdienst zal in augustus de eerste film uit de razend populaire reeks online gooien.

‘After’ is sinds de release in 2019 een veelbesproken film. De titel was zó succesvol, dat er al snel een vervolg kwam en er een derde film werd aangekondigd. Nog voordat het laatste pareltje in de reeks op het witte doek verschijnt – dat gebeurt in september – komt de eerste op Netflix te staan. Vanaf 17 augustus zal ‘After’ op de streamingsdienst te zien zijn.

In ‘After’ volgen we Tessa Young, een toegewijde student die loyaal is aan haar middelbare schoolvriendje. Ze leeft een doodgewoon leven en doet alles wat een normale tiener ook zou doen. Maar daar komt verandering in als ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair en Jennifer Beals.

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Productie live-action ‘The Aristocats’ gestart!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:27

Goed nieuws voor de fans van katje Marie en co want Disney heeft bevestigd dat de productie van de live-action verfilming van ‘The Aristocats’ gestart is! Dat werd eind deze week bekendgemaakt door Disney.

De populaire animatiefilm uit 1970 blijft tot op vandaag een heuse klassieker en Disney maakte al een tijdje geleden bekend dat ze plannen hadden voor een live-action verfilming van het populaire verhaal.

Het verhaal draait rond Madame Bonfamille die bij haar notaris haar testament opstelt. Edgar, haar trouwe butler, hoopt op een groot deel van de erfenis. Tot zijn verbazing zal de gehele nalatenschap gaan naar de katten van de overledene. Vol jaloezie en hebberigheid verzint Edgar een plan om het geld in handen te krijgen.

Of we de film rechtsreeks op Disney+ of in de bioscoop mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Ontdek meer