'After' komt naar Netflix!

Karen Luiken-22 juli 2021 om 15:15

Netflix heeft een leuk cadeautje voor 'After'-fans in petto. De streamingsdienst zal in augustus de eerste film uit de razend populaire reeks online gooien.

‘After’ is sinds de release in 2019 een veelbesproken film. De titel was zó succesvol, dat er al snel een vervolg kwam en er een derde film werd aangekondigd. Nog voordat het laatste pareltje in de reeks op het witte doek verschijnt – dat gebeurt in september – komt de eerste op Netflix te staan. Vanaf 17 augustus zal ‘After’ op de streamingsdienst te zien zijn.

In ‘After’ volgen we Tessa Young, een toegewijde student die loyaal is aan haar middelbare schoolvriendje. Ze leeft een doodgewoon leven en doet alles wat een normale tiener ook zou doen. Maar daar komt verandering in als ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair en Jennifer Beals.

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer