Glastonbury zal voor het eerst belangrijkste optredens livestreamen

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 08:20

Je wilt Dua Lipa graag live bezig zien op Glastonbury, maar je hebt geen tickets? No worries! De BBC zal voor het eerst de belangrijksqte optreden ops Glastonbury live uitzenden.

Zo kan je Dua Lipa als headldiner zien op vrijdag 28 juni van 23u00 tot 00u45. Het concert van Coldplay op zaterdag 29 juni 2024 zal live te zien zijn van 22u45 tot 00u45. Dit allemaal op het onlangs opnieuw gelanceerde BBC.com. Het optreden blijft tot 10 dagen na de live-uitzending wereldwijd beschikbaar op aanvraag.

Coldplay bracht afgelopen week hun nieuwste single 'feelslikeimfallinginlove' uit. Het is de eerste single van hun tiende album 'Moon Music', dat uitkomt op 4 oktober. Hun passage op Glastonbury is dus eentje op naar uit te kijken!

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer