Monica Geuze is insta official met nieuwe vriend

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 08:07

Love is in the air! Monica Geuze liet eerder in haar podcast 'Geuze & Gorgels' weten dat ze van 't straat was, maar veel meer wou ze daar niet over kwijt. Nu heeft ze voor het eerst een foto met haar nieuwe vriend, voetballer James Lawrence, op Instagram geplaatst.

"Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt," zei ze in april in haar podcast. Het koppel gaat duidelijk de goede kant op, want nu zijn ze ook Instagram Official.

James Lawrence is een Welsh-Engelse voetballer die eerder bij Ajax speelde. Nu speelt hij bij de duitse club 1. FC Nürnbeg. Monica had eerder een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 dochter Zara-Lizzy verwelkomde. Eind 2019 maakten zij bekend uit elkaar te zijn. Nu lijkt Monica haar geluk weer gevonden te hebben bij James. Cuuuuute!

'NO CAP: Place Your Bets' onderzoekt gokcultuur bij Gen Z

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 09:21

Ooit al gedroomd van de grote winst met een kraslot? Je bent zeker niet de enige. Wedden op sportwedstrijden, krasloten kopen of gokken in het casino: één op de twee jongeren heeft het al eens gedaan. Maar is het allemaal zo onschuldig als het lijkt? In het nieuwe seizoen van ‘NO CAP: Place Your Bets’ dompelt reporter Camille Vanuxem zich onder in de intrigerende maar soms ook grimmige wereld van het gokken.

Negen procent van de gokkers is tussen de 18 en 21 jaar oud. En tijdens het WK Voetbal in 2022 verdubbelde het aantal gokkers. Die trend zet zich waarschijnlijk voort tijdens het EK in Duitsland.

Maar waarom is gokken zo hot onder Gen Z? Camille zoekt het uit. Ze laat zien hoe makkelijk het is om als jongere te gokken en hoe snel je verslaafd kunt raken. In vier afleveringen neemt Camille je mee in de wereld van spanning, adrenaline en de droom van snel geld.

Camille deelt haar eigen ervaring: “Eén op de twee jongeren heeft al eens gegokt en ik ben daar geen uitzondering op. Wie heeft er nog nooit gedroomd van de grote winst met een kraslotje? Maar wat als die droom verandert in frustratie, de verliezen blijven opstapelen en de realiteit van een gokverslaving om de hoek loert? Gokken is geen spelletje zonder risico’s en als je er eenmaal in zit, is het heel moeilijk om eruit te komen.”

In ‘NO CAP: Place Your Bets’ spreekt Camille af met jongeren wiens leven beïnvloed wordt door de gokcultuur. Van gokkers tot slachtoffers, ze onthult hoe sporters benaderd worden om vals te spelen en hoe voetbalbeloften inside info geven aan gokkers. Het 19-jarige tennistalent Amelie Van Impe vertelt hoe ze bedreigd wordt door gokkers die door haar geld verloren: “Ik krijg dagelijks berichten van gokkers", klinkt het. "Van bedreigingen dat ze me willen opzoeken tot eisen dat ik het geld terugbetaal. Ik heb ook al meegemaakt dat mijn familie wordt gecontacteerd, dus het gaat behoorlijk ver.”

Benieuwd? Je ziet het vanaf 4 juli op VTM GO.

Drie nieuwe namen bekend voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 08:56

Na de bekendmaking van Xander De Rycke vorige week, worden drie nieuwe namen onthuld voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Wie mag zich tot De Slimste mens kronen? Wordt het misschien Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck of Hannelore Knuts?

Presentator Aster Nzeyimana maakt dit jaar zijn debuut in de populaire quizshow. “Sinds we samen in ‘The Masked Singer’ hebben gezeten, hangt Erik elk jaar aan de lijn en eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden!” vertelt Aster enthousiast. "Ik wil mij vooral super hard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven.”

Ook auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck zal strijden om de titel: “Zo’n zes jaar geleden stelde Erik mij voor de eerste keer de vraag om mee te doen. Een jaar later volgde nog een keer, en daarna opnieuw. Maar zolang ik bij VTM werkte, was dat wat lastig. Nu ik een vrije vogel ben, heb ik direct 'ja' gezegd.” Bo kijkt uit naar de uitdaging en ziet haar nieuwe status als gepensioneerde als een voordeel: “Dat geeft me misschien meer tijd om me voor te bereiden.”

Topmodel Hannelore Knuts twijfelde geen moment toen ze werd gevraagd. “Ik heb heel snel toegehapt want ik had geen zin in die twijfel van ‘Zou ik of zou ik niet?’” Om zich voor te bereiden heeft ze placemats met de kaarten van Europa, de wereld en België gekocht. “Mijn zoontje zal me de komende maanden tijdens het eten ondervragen en het dessert wordt een extra portie journaal en Karrewiet."

Spannend!

Ontdek meer