Lisa Kudrow is 'Friends' aan het herbekijken ter ere van Matthew Perry

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 07:52

Lisa Kudrow, Phoebe uit 'Friends', eert haar overleden vriend en medespeler Matthew Perry door de populaire sitcom opnieuw te bekijken.

Eerder zei Kudrow dat ze zichzelf niet graag ziet op het scherm, maar nu kijkt ze oude afleveringen om Matthew Perry, die Chandler speelde in serie, te herinneren.

"Ik kon het echt niet kijken omdat het te gênant is om jezelf te zien", vertelde Kudrow aan The Hollywood Reporter. Maar als het om Matthew draait, is het oké. Het toont hoe grappig hij was, dat wil ik onthouden." Z e heeft ook veel lof voor de rest van de cast: "Ik ben onder de indruk van Courteney Cox (Monica), en van Jennifer Aniston (Rachel)" zei ze. "Matthew was natuurlijk uniek grappig. Niemand had zijn ritme. Matt LeBlanc (Joey) is hilarisch, en David Schwimmer (Ross) ook. Soms lach ik zelfs om mezelf. Maar het is gênant. Als iemand binnenkomt en ik ben naar Friends aan het kijken, voelt dat een beetje raar."

Hoewel Kudrow veel van de afleveringen niet meer weet, heeft ze goede herinneringen aan de opnames. "Je lacht de hele dag door, want iedereen is gewoon hilarisch", blikt ze terug. "En vooral iemand zoals Matthew, die elke dag zoveel mogelijkmensen wou laten lachen. We lachten altijd zo hard dat de tranen over onze wangen rolden."

Deze pareltjes verschijnen in juli op Disney+

Karen Luiken-30 juni 2024 om 07:52- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juli zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Bluey Minisodes - 3 juli

Bluey Shorts is een verzameling grappige en lieve momenten met Bluey & Bingo. Naast fanfavorieten worden enkele nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder Muffin die een unboxingvideo maakt, papa die een "tatoeage" krijgt en een kijkje achter de schermen van Bluey en Bingo's droomhuis.

Under the Bridge - 10 juli

'Under the Bridge' is gebaseerd op het boek van de gerenommeerde schrijver Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal uit 1997 over de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). De serie neemt ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die van de moord werden beschuldigd en onthult schokkende waarheden over de onwaarschijnlijke moordenaar.

Abbott Elementary, seizoen 3 (deel 2) - 10 juli

In deze komedie volgen we een groep gedreven en gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat toondove directeur – die hun weg zoeken in het openbare scholensysteem in Philadelphia. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze hardwerkende ambtenaren met te weinig zijn en niet over voldoende middelen beschikken, houden ze van hun werk. Ook al zijn ze het niet eens met de visie van het schooldistrict ten opzichte van het onderwijs van de kinderen.

Descendants: The Rise of Red - 12 juli

De voormalige Jonge Schurk Uma nodigt als de nieuwe Hoofdmeester van het Auradon Lyceum een andere JS-er uit om de school te bezoeken: Red, de rebelse dochter van de tirannieke Hartenkoningin van Wonderland. De Hartenkoningin koestert al lange tijd een wrok tegen Auradon en vooral tegen Cinderella. Ze krijgt de kans om wraak te nemen wanneer ze met haar dochter de school bezoekt. Red reist samen met Cinderella's perfectionistische dochter Chloë terug in de tijd om te proberen de traumatische gebeurtenis te voorkomen die de Hartenkoningin zo harteloos heeft gemaakt.

The Bear, seizoen 3 - 17 juli

'The Bear' gaat over eten, familie en de waanzin van hard werken. Het is elke dag een verloren strijd in de restaurantbusiness. Carmy geeft meer van zichzelf dan ooit en eist uitmuntendheid van zijn team, die hun best doen om zijn intensiteit te evenaren. Het streven naar culinaire perfectie brengt de ploeg naar nieuwe hoogten en benadrukt de banden die het restaurant bij elkaar houden.

Will Trent, seizoen 2 - 24 juli

Gebaseerd op de bestseller 'Will Trent' van Karin Slaughter. Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

En verder...

  • Not Dead Yet, seizoen 2 – 3 juli
  • Red Swan – 3 juli
  • Land of Tanabata – 4 juli
  • Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir, seizoen 5 – 10 juli
  • Mickey Mouse Funhouse, seizoen 2 – 10 juli
  • Meet Spidey And His Amazing Friends, seizoen 2 – 10 juli
  • Futurama, seizoen 2 – 29 juli

'Bridgerton'-actrice brengt single uit

Karen Luiken-29 juni 2024 om 14:30

Elke ‘Bridgerton’-fan weet dat Nicola Coughlan kan acteren, maar wist je dat de actrice ook over een gouden keeltje bezit? Ze heeft een single uitgebracht!

Het nummer in kwestie heet ‘Shoes... More Shoes’ en is geproduceerd door Ellis Miah. Op Instagram schrijft Nicola, vooral bekend door haar rol als Penelope Featherington in ‘Bridgerton’, dat ze geïnspireerd is door alle queer-iconen en Real Housewives. "Bedankt voor iedereen die als inspiratie diende", aldus Nicola. "Ik leef voor jullie."

Al het geld dat met het liedje wordt opgehaald, komt ten goede aan twee goede doelen die zich inzetten voor lhbti-rechten.

Ontdek meer