Gekke kortingen en unieke experiences? Dat is Prime Day!

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 09:12

Zin in een exclusieve rave met beats van Amber Broos en The Subs? Of word je liever uitgedaagd door Average Rob tot een Prime Turbo Triathlon? Of eerder in de mood voor een comedy night met Pablo Andres? Dan mag je zeker Prime Day 2024 niet missen op 16 en 17 juli!

Prime Day keert terug voor zijn tweede editie in België, en dit jaar belooft het nog groter en beter te worden. Voor wie het nog niet wist: Prime Day is Amazon’s jaarlijkse deal festijn voor Prime-leden, en het vindt plaats van 16 juli 00:01 tot 17 juli 23:59. Dat betekent 48 uur non-stop kortingen en speciale ervaringen die je niet wilt missen.

Dit jaar heeft Amazon een paar extraatjes in petto om Prime Day nog spectaculairder te maken. Prime-leden kunnen meedoen om tickets te winnen voor een aantal te gekke evenementen. Een triathlon, een rave en een comedy night laten de Belgische Prime-leden toe om Prime Day op een bijzondere manier te vieren. Dit zijn money-can't-buy ervaringen speciaal voor Prime-leden.

Average Rob heeft speciaal voor dit event zijn eerste triathlon ontworpen: de Prime Turbo Triathlon. Het is zijn manier om meer mensen te laten proeven van de sport waar hij van houdt. "Zoals mijn volgers weten, ben ik een grote fan van Amazon.com.be en vind ik er steeds opnieuw geweldige deals, maar deze samenwerking is tot nu toe mijn meest favoriete deal! Dankzij Amazon heb ik de kans gekregen om mijn eerste Turbo Triathlon te maken, waarvoor je je tijdens Prime Day kunt inschrijven", klinkt het. "De Turbo Triathlon is ontworpen zodat iedereen kan deelnemen en ik hoop dat wie een plekje bemachtigd heeft, net zo verliefd wordt op triatlons als ik dat ben.”

Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. Jup, miljarden! Dit jaar belooft niet anders te zijn, met aanbiedingen in meer dan 25 categorieën. Van kleding tot elektronica en van keukenartikelen tot schoonheidsproducten, er is voor ieder wat wils. Elke 5 minuten worden er nieuwe deals gelanceerd, dus je kunt blijven refreshen en de beste koopjes scoren.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ervaringen? Het is simpel: word Prime-lid! Voor slechts €2,99 per maand of €25 per jaar krijg je niet alleen toegang tot Prime Day deals, maar ook onbeperkte gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en nog veel meer. Meld je hier snel aan voor een Prime-lidmaatschap of een gratis 30-daagse proefperiode.

Opnames tweede seizoen 'Avatar: The Last Airbender' van start gegaan

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:27

Ready, take, action! Netflix heeft een leuke update gedeeld over van ‘Avatar: The Last AIrbender’. De opnames van het tweede seizoen zijn van start gegaan.

“De cast heeft zich verzameld voor het tweede seizoen”, schrijft Netflix bij een foto van de acteurs uit de serie op social media.

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar en is gebaseerd op het eerste hoofdstuk ‘Boek 1: Water’ van de originele Nickelodeon-serie. Het tweede seizoen, dat gebaseerd is op ‘Boek 2: Aarde’, heeft nog geen releasedatum. Het derde seizoen is ook al aangekondigd en is gebaseerd op ‘Boek 3: Vuur’.

Gezocht: nieuwe Elle Woods voor aankomende spin-off 'Legally Blonde'

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:12

Actrices in spé, let even goed op. Jouw toekomst kan binnenkort compleet veranderen. Amazon is op zoek naar een nieuwe Elle Woods voor de aankomende spin-offserie van ‘Legally Blonde’ en iedereen – ja, jij dus ook – mag zich aanmelden voor de audities.

Via een bericht op Instagram roept Reese Witherspoon, de actrice die Elle Woods speelde in de originele ‘Legally Blonde’-filmreeks, iedereen op om auditie te doen voor de nieuwe serie.

“Onze zoektocht naar de high school-versie van Elle Woods is officieel begonnen”, aldus Reese. “Samen met onze vrienden van Amazon Prime Video maken we het castingproces helemaal open, dus je kunt je audities indienen via de link in mijn bio.”

Het verhaal van de serie speelt zich af vóór de ‘Legally Blonde’-films en gaat over Elle Woods die op de middelbare school zit. Het is nog niet bekend wanneer we de reeks kunnen verwachten.

Ontdek meer