Elon Musk voor twaalfde keer vader geworden

Karen Luiken-24 juni 2024 om 15:21

Babygeluk voor Elon Musk. De miljardair is eerder dit jaar vader geworden van zijn twaalfde kind. Dat meldt Page Six.

Het is het derde kind dat hij samen met zijn partner Neuralink Shivon Zilis krijgt. In november 2021 verwelkomden de twee hun tweeling Strider en Azure.

Met de komst van de nieuwe baby, waarvan de naam en het geslacht nog niet bekend zijn, staat de teller van de 52-jarige Tesla-baas nu op twaalf kinderen. Drie daarvan kreeg hij met zijn ex Grimes en zes met zijn ex-vrouw Justine Wilson.

Nieuwe romcom met Zac Efron nu op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 12:50

Weet je niet wat gekeken dit weekend? We got you! De nieuwe romcom 'A Family Affair' is nu te zien op Netflix. Niemand minder dan Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in de hoofdrol.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder en haar voormalige Hollywood-baas. Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

LISA van Blackpink heeft nieuwe single gelost

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 12:30

Lisa van BLACKPINK heeft haar nieuwe solo 'ROCKSTAR' gedropt. Begin dit jaar startte ze haar eigen platenlabel, LLOUD. Nu heeft ze onder dat label dus ook haar eerste single uitgebracht.

De zangeres dropte ook meteen een videoclip, die een eerbetoon is haar Thaise cultuur. Eerder deze maand gaf LISA al een voorproefje van de nieuwe single op sociale media door de lancering van haar TikTok-account, waarmee ze een Guinness World Record vestigde door binnen 2 uur en 18 minuten 1 miljoen volgers te krijgen. Damn, girl!

Lisa staat bekend als lid van de populaire K-pop girlband BLACKPINK. Naast haar succes met BLACKPINK heeft Lisa wereldwijd records gebroken als soloartiest, met singles zoals 'Lalisa' en 'Money' die hoog in de hitlijsten stonden.

In 2023 brak Lisa drie Guinness World Records, waaronder die voor de meeste Instagram-volgers voor een K-popartiest. Ze is ook de eerste solo K-popartiest die zowel de MTV Video Music Awards als de MTV European Music Awards heeft gewonnen.

Naast haar muziekcarrière maakt Lisa binnenkort haar grote acteerdebuut in seizoen 3 van de populaire HBO-serie 'The White Lotus', dat momenteel wordt opgenomen in haar thuisland Thailand. Daarnaast heeft ze samenwerkingen met grote modelabels en is ze momenteel het gezicht van Bulgari.

Ontdek meer