Chappell Roan krijgt steun van andere popmeisjes in de industrie

Chelsy Vanlerberghe-24 juni 2024 om 12:58

Girls supporting girls, we love to see it! Chappell roan heeft in een TikTok-video laten weten dat andere 'pop girls' haar steunen tijdens haar plotse rise to fame.

Op vrijdag deelde de opkomende popster dat haar collega's in de muziekindustrie contact hebben opgenomen om troost en advies te bieden te midden van haar wervelende succes.

"Ik reflecteer op mijn leven en de afgelopen paar weken zijn als een gekkenhuis geweest", zei de 'Good Luck, Babe!'-zangeres in de TikTok-video. "Maar wat zo geruststellend en zo geweldig is, is dat de popmeisjes waar jij en ik ons hele leven van hebben gehouden of waar we de afgelopen twee of drie jaar fans van zijn geworden... Veel van hen hebben contact opgenomen en zijn zo ondersteunend en echte girl's girls."

Ze voegde eraan toe: "Het is geweldig om te weten dat de meiden elkaar echt steunen in de popindustrie."

Emotioneel ging ze verder: "Het is gewoon geweldig dat mensen naar wie ik opkijk, contact opnemen en aanbieden om er voor me te zijn en te helpen. Het geeft me echt weer hoop in de wereld."

Chappell Roan deelde dit allemaal nadat ze tijdens een concert had toegegeven dat haar snelle succes best overweldigend was. De zangeres is al enkele jaren aan het werk in de muziekindustrie, maar haar carrière is in een stroomversnelling geraakt sinds de release van haar eerste studioalbum 'The Rise and Fall of a Midwest Princess'. Haar nummer 'Good Luck, Babe!' is een echte hit.

'Bridgerton'-actrice brengt single uit

Karen Luiken-29 juni 2024 om 14:30

Elke ‘Bridgerton’-fan weet dat Nicola Coughlan kan acteren, maar wist je dat de actrice ook over een gouden keeltje bezit? Ze heeft een single uitgebracht!

Het nummer in kwestie heet ‘Shoes... More Shoes’ en is geproduceerd door Ellis Miah. Op Instagram schrijft Nicola, vooral bekend door haar rol als Penelope Featherington in ‘Bridgerton’, dat ze geïnspireerd is door alle queer-iconen en Real Housewives. "Bedankt voor iedereen die als inspiratie diende", aldus Nicola. "Ik leef voor jullie."

Al het geld dat met het liedje wordt opgehaald, komt ten goede aan twee goede doelen die zich inzetten voor lhbti-rechten.

EOTB-ster Romée zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-29 juni 2024 om 14:26

Heuglijk nieuws voor Romée van Zeeland. De realityster, die je kunt kennen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en ‘Temptation Island’, maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

“Meet the parents”, schrijft Romée bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

De vader van de kleine spruit is Revie, de man die Romée nu zo’n anderhalf jaar gelukkig maakt. De twee maakten hun relatie vorig jaar februari bekend.

Ontdek meer