Charli XCX verdedigt Taylor Swift tegen haatdragende fans

Chelsy Vanlerberghe-24 juni 2024 om 12:21

Er lijkt geen bad blood tussen Charli XCX en Taylor Swift, ondanks dat fans denken van wel.

Charli XCX verdedigde haar mede-popster nadat een Swiftie de aandacht vestigde op toxic gedrag tijdens Charli's optreden in São Paulo, Brazilië. Fans riepen toen "A Taylor morreu", Portugees voor "Taylor is dood".

Maar Charli was not amused. "Kunnen de mensen die dit doen alsjeblieft stoppen? Online of bij mijn shows", schreef ze op haar Instagram-verhaal. "Het is precies het tegenovergestelde van wat ik wil en het stoort me dat iemand zou denken dat hier ruimte voor is in deze gemeenschap. Ik zal het niet tolereren."

Na de release van haar zesde studioalbum 'Brat' eerder deze maand, speculeerden fans dat het nummer 'Sympathy Is a Knife' over Taylor Swift zou gaan. Het nummer is niet per se een disstrack. En het lijkt erop dat de popsterren geen probleem hebben met elkaar.

'Glee'-actrice Jenna Ushkowitz zwanger

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:47

Er is een nieuwe ‘Glee’-baby on the way. Actrice Jenna Ushkowitz maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met haar man David.

“Tweede baby op komst”, aldus Jenna bij een foto van zichzelf met haar babybuikje. “We zijn zwanger en heel blij en dankbaar. Het was een flinke reis (waar ik binnenkort meer over deel), maar ondertussen genieten we van deze spannende tijd.”

Jenna, die vooral bekendstaat om haar rol als Tina in ‘Glee’, werd twee jaar geleden voor het eerst moeder van haar dochtertje Emma. Het geslacht van het tweede kindje is nog niet bekend.

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger verwachten derde kindje

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:41

Spannende tijden voor Chris Pratt en zijn vrouw Katherine Schwarzenegger. De lovebirds zijn in verwachting van hun derde kindje, meldt People.

De 44-jarige Chris en de 33-jarige Katherine stapten in 2019 in het huwelijksbootje. Drie jaar geleden verwelkomden ze hun eerste dochter samen, die ze Lyla Maria noemden. Een jaar later volgde Eloise Christina. Chris heeft ook al een 11-jarige zoon, genaamd Jack, met zijn ex Anna Faris.

Het koppel heeft het babynieuws nog niet bevestigd.

Ontdek meer