Sabrina Carpenter maakt haar debuut op de catwalk

Chelsy Vanlerberghe-24 juni 2024 om 11:59

America's Next Top Model: Sabrina Carpenter? De 'Espresso'-zangeres maakte haar catwalkdebuut tijdens 'Vogue World' in Parijs.

De zangeres paradeerde door de Place Vendôme voor het evenement van Vogue Magazine.

Dit jaar stond in het teken van de samensmelting van mode en sport en werd live gepresenteerd door Cara Delevingne. Ze namen de kijkers mee door de decennia, elk met een eerbetoon aan een sport en een Franse ontwerper of modehuis. Tijdens de jaren 1940 verscheen Carpenter in een Jacquemus-outfit die een eerbetoon was aan watersporten. Ze droeg een rood-wit gestreept badpak met een bijpassende sarong erover. Haar look werd vervolledigd met een rood-wit gestreepte sjaal om haar blonde lokken en kleine rode hakken.

Ook Katy Perry, Serena en Venus Williams, Ciara en meer maakten hun verschijning op de catwalk, naast bekende modellen als Kendall Jenner en Gigi Hadid.

'Glee'-actrice Jenna Ushkowitz zwanger

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:47

Er is een nieuwe ‘Glee’-baby on the way. Actrice Jenna Ushkowitz maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met haar man David.

“Tweede baby op komst”, aldus Jenna bij een foto van zichzelf met haar babybuikje. “We zijn zwanger en heel blij en dankbaar. Het was een flinke reis (waar ik binnenkort meer over deel), maar ondertussen genieten we van deze spannende tijd.”

Jenna, die vooral bekendstaat om haar rol als Tina in ‘Glee’, werd twee jaar geleden voor het eerst moeder van haar dochtertje Emma. Het geslacht van het tweede kindje is nog niet bekend.

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger verwachten derde kindje

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:41

Spannende tijden voor Chris Pratt en zijn vrouw Katherine Schwarzenegger. De lovebirds zijn in verwachting van hun derde kindje, meldt People.

De 44-jarige Chris en de 33-jarige Katherine stapten in 2019 in het huwelijksbootje. Drie jaar geleden verwelkomden ze hun eerste dochter samen, die ze Lyla Maria noemden. Een jaar later volgde Eloise Christina. Chris heeft ook al een 11-jarige zoon, genaamd Jack, met zijn ex Anna Faris.

Het koppel heeft het babynieuws nog niet bevestigd.

Ontdek meer