Dit is de lelijkste hond ter wereld

Karen Luiken-23 juni 2024 om 07:52

Er bestaan heel veel verschillende honden op deze wereld, maar er kan er natuurlijk maar één de allerlelijkste zijn. Naar welke viervoeter die titel gaat? Wild Thang, een 8-jarige pekinees.

Wild Thang is dit weekend bij de World’s Ugliest Dog-competitie verkozen tot lelijkste hond van het jaar, waarbij hij de strijd aanging met zeven andere deelnemers. De hond heeft al vijf keer meegedaan aan de wedstrijd, maar het is nu voor het eerst dat hij er met de winst vandoor gaat.

Wild Thang heeft zijn unieke uiterlijk te danken aan een ziekte die hij kreeg toen hij een puppy was. De groei van zijn tanden werd gehinderd, waardoor hij nu rondloopt met een bungelende tong. Ook heeft hij een spieraandoening aan een van zijn poten.

De hond en zijn baasje hebben met de overwinning 5.000 dollar gewonnen.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Jongeren verplaatsen lichaam van overleden tiener, beelden op TikTok geplaatst

Karen Luiken-20 juni 2024 om 09:43- Foto:

Photo by Eli Solitas on Unsplash

Enkele jongeren hebben het lichaam van de overleden Maxim Hulin (16) aangeraakt, opgetild en verplaatst in een uitvaartcentrum in Blankenberge. Beelden daarvan zijn op TikTok gedeeld. De vader van het slachtoffer is in shock.

De 16-jarige Maxim stapte op 7 juni uit het leven. In de periode daarna lag hij in een uitvaartcentrum in Blankenberge, waar vrienden, familieleden en leeftijdsgenootjes afscheid van hem konden nemen. Zo’n honderd jongeren verzamelden zich bij het uitvaartcentrum om Maxim voor de laatste keer te kunnen zien, maar sommige van hen maakten misbruik van de situatie.

Het AD meldt dat Maxim uit zijn bed is gelift en is verschoven. Zijn gekruiste handen zijn uit elkaar getrokken en twee van zijn ringen zijn van zijn vingers geschoven en meegenomen. Ook werd er muziek afgespeeld en zelfs gedanst. Foto’s van het lichaam van Maxim zijn op TikTok geplaatst.

Michel, de vader van Maxim, is kwaad. “Ik zag jongeren op de parkeerplaats. Ze dronken en er speelde muziek. Ik heb nog gezegd dat het geen speelplaats was. Toen ik binnenging, hoorde ik van de begrafenisondernemer wat er was gebeurd”, zegt hij volgens het AD. “Ik weet niet wie die jonge gasten zijn. Ze kenden Maxim wel, hoor. Ik noem het foute vrienden. Want zelfs na zijn dood kunnen ze hem niet met rust en in vrede laten.”

De politie is een onderzoek gestart.

Ontdek meer