'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Opnames tweede seizoen 'Avatar: The Last Airbender' van start gegaan

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:27

Ready, take, action! Netflix heeft een leuke update gedeeld over van ‘Avatar: The Last AIrbender’. De opnames van het tweede seizoen zijn van start gegaan.

“De cast heeft zich verzameld voor het tweede seizoen”, schrijft Netflix bij een foto van de acteurs uit de serie op social media.

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar en is gebaseerd op het eerste hoofdstuk ‘Boek 1: Water’ van de originele Nickelodeon-serie. Het tweede seizoen, dat gebaseerd is op ‘Boek 2: Aarde’, heeft nog geen releasedatum. Het derde seizoen is ook al aangekondigd en is gebaseerd op ‘Boek 3: Vuur’.

Nieuwe Netflix-romcom 'Nobody Wants This' vanaf nu te zien

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:25

Het eerste officiële herfstweekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: filmavondje! Nestel jezelf in je favoriete zetel, zet Netflix aan en navigeer naar ‘Nobody Wants This’. De gloednieuwe romcom staat eindelijk op de streamingsdienst.

‘Nobody Wants This’ gaat over een agnostische podcasthost en een onconventionele rabbijn die allebei op hetzelfde feestje zijn. Wanneer ze samen naar buiten lopen, merkt het onwaarschijnlijke paar dat er iets tussen hen is. Maar laten ze het toe, aangezien ze een compleet andere kijk op het leven hebben, met alle moderne obstakels voor de liefde en hun soms goedbedoelde, soms saboterende families?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristen Bell en Adam Brody.

Ontdek meer