Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Gesprekken gaande over vijfde én zesde 'Avengers'-film

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:02- Foto:

Beeld uit Avengers: Endgame

Fans van Marvel kunnen hun hart ophalen. The Hollywood Reporter meldt dat Joe en Anthony Russo, beter bekend als de Russo-broers, naar verluidt in gesprek zijn voor het regisseren van maar liefst twee nieuwe ‘Avengers’-films.

Hoewel de gesprekken nog in een vroeg stadium zijn, mogen fans stiekem al uit gaan kijken naar het vervolg van ‘Avengers’. Volgens het tijdschrift THR werd er naar verschillende regisseurs gekeken die de aanstaande films zullen regisseren. Shawn Levy, regisseur van ‘Deadpool & Wolverine’, was er daar één van.

Als alle plannen doorgaan, zou de vijfde ‘Avengers’-film in het voorjaar van 2026 moeten verschijnen. De zesde film in de franchise staat gepland voor een jaartje later.

Sterrencast voor nieuwe geanimeerde kerstfilm

Karen Luiken-19 juli 2024 om 07:36

Er is een nieuwe geanimeerde kerstfilm op komst met een sterrencast waar je u tegen zegt. Variety meldt dat Emilia Clarke, Gerard Butler én Simone Ashley hun stem verlenen voor ‘The Night Before Christmas in Wonderland’.

De film zit volgens de synopsis ‘vol met leuke en feestelijke wendingen en is een mix van ‘Alice in Wonderland’ en ‘Twas the Night Before Christmas’.

In het verhaal kruipt St. Nick in een konijnenhol voor een avontuur, waarbij hij de Gekke Hoedenmaker ontmoet, net zoals het Witte Konijn, de Hartenkoningin, de Cheshire Cat en Alice. Laatstgenoemde is zo lief om St. Nick te helpen om het kerstfeest te redden.

Gerard Butler speelt de stem van St. Nick in, terwijl Emilia Clarke verantwoordelijk is voor de rol van de Hartenkoningin en Simone Ashley in de huid kruipt van Alice.

Ontdek meer