Eerste fysieke Netflix-winkels worden gigantisch groot!

Simon Smetryns-20 juni 2024 om 08:52

Netflix is van plan om fysieke winkels te openen in de Verenigde Staten. Hoewel dit al eerder werd aangekondigd, heeft het bedrijf nu meer details onthuld.

De eerste winkels zullen in 2025 worden geopend in Dallas (Texas), en King of Prussia (Philadelphia). Beide winkels worden gevestigd in voormalige warenhuizen. Elke locatie zal ongeveer 10.000 vierkante meter groot zijn, wat groter is dan een voetbalveld.

Wat er precies in de winkels komt, geeft Netflix nog niet prijs. Vorig jaar gaf de streamingdienst aan dat er activiteiten zullen zijn geïnspireerd op populaire Netflix-series, zoals een hindernisbaan gebaseerd op 'Squid Game'. Daarnaast zullen er ook merchandise, kleding en maaltijden te koop zijn.

Netflix wil dit concept eerst testen in de twee genoemde locaties. Als deze succesvol blijken, zijn er plannen om ook in andere delen van de wereld winkels te openen.

In het verleden heeft Netflix geëxperimenteerd met fysieke winkels, maar dit waren tijdelijke pop-upstores of evenementen. De nieuwe winkels zullen permanent zijn.

Nieuwe romcom met Zac Efron nu op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 12:50

Weet je niet wat gekeken dit weekend? We got you! De nieuwe romcom 'A Family Affair' is nu te zien op Netflix. Niemand minder dan Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in de hoofdrol.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder en haar voormalige Hollywood-baas. Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

Bekende gezichten in nieuw seizoen 'And Just Like That'

Karen Luiken-28 juni 2024 om 10:36

De cast van ‘And Just Like That’ krijgt er drie bekende gezichten bij. Mehcad Brooks, Jonathan Cake en Logan Marshall-Green hebben volgens Variety een rol te pakken in de ‘Sex and the City’ spin-off.

De eerste twee namen in dat rijtje, Mehcad en Jonathan, zou je kunnen kennen van ‘Desperate Housewives’. Mehcad was in de eerste twee seizoenen van de reeks te zien, Jonathan in de laatste twee seizoenen. Logan is vooral bekend van zijn rollen in ‘The O.C.’ en ‘Spider-Man: Homecoming’.

Naast deze drie namen komen ook de hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis weer terug. Het derde seizoen verschijnt in 2025.

Ontdek meer