Airbnb laat je overnachten in de controlekamer uit 'Inside Out'

Karen Luiken-20 juni 2024 om 07:13

Om de release van de tweede ‘Inside Out’-film te vieren heeft Airbnb iets leuks in petto. Speciaal voor fans heeft de accommodatieverhuurwebsite de controlekamer uit de animatiefilm nagebouwd in Las Vegas. And guess what? Jij kan er binnenkort overnachten!

Het verblijf gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten. Je kunt er plaatsnemen aan het roer van Riley’s controlekamer en spelen met haar emoties. Je kunt een emotionele speurtocht doen, pizza’s eten, airhockey spelen, een eigen geheugenbol maken en slapen onder een sterrenhemel.

De accommodatie bevat twee slaapkamers en is geschikt voor vier mensen. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 23 juni aanmelden voor een overnachting. Kostprijs? Volledig gratis! Je moet alleen wel het geluk hebben dat Airbnb je uitkiest voor deze spetterende ervaring. Slechts een aantal mensen krijgt deze unieke kans.

Nieuwe Netflix-romcom 'Nobody Wants This' vanaf nu te zien

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:25

Het eerste officiële herfstweekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: filmavondje! Nestel jezelf in je favoriete zetel, zet Netflix aan en navigeer naar ‘Nobody Wants This’. De gloednieuwe romcom staat eindelijk op de streamingsdienst.

‘Nobody Wants This’ gaat over een agnostische podcasthost en een onconventionele rabbijn die allebei op hetzelfde feestje zijn. Wanneer ze samen naar buiten lopen, merkt het onwaarschijnlijke paar dat er iets tussen hen is. Maar laten ze het toe, aangezien ze een compleet andere kijk op het leven hebben, met alle moderne obstakels voor de liefde en hun soms goedbedoelde, soms saboterende families?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristen Bell en Adam Brody.

'Inside Out 2' vanaf nu bij Disney+ te zien

Karen Luiken-26 september 2024 om 09:39

De meest succesvolle Pixar-film ooit is vanaf nu gratis te bekijken voor abonnees van Disney+. ‘Inside Out 2’ staat online!

In ‘Inside Out 2’ keren we terug naar het hoofd van de kersverse tiener Riley, die samen met haar beste vriendinnen op hockeykamp gaat, precies op het moment dat het Hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: de nieuwe emoties Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid. Samen met Plezier, Woede, Verdriet, Angst en Afkeer zijn dit emoties die perfect passen bij de tienerjaren.

‘Inside Out 2’ heeft sinds de release al meer dan 1,25 miljard dollar opgehaald en is daarmee niet alleen de meest succesvolle Pixar-film ooit, maar ook een stuk populairder dan zijn voorganger ‘Inside Out’. Met die film werd in 2015 zo'n 859 miljoen dollar verdiend.

Ontdek meer