Meerdere records voor 'Inside Out 2'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:42

Hoewel ‘Inside Out 2’ pas vanaf vandaag in de Belgische zalen is te zien, draait-ie al een paar dagen in Amerika. En als we de cijfers daar mogen geloven, is de film absoluut de moeite waard. Het animatiepareltje heeft al meerdere records verbroken.

In het openingsweekend bracht ‘Inside Out 2’ maar liefst 176 miljoen dollar op in Amerikaanse bioscopen. Een dag later kwam daar nog eens 22,2 miljoen dollar bij. Kijken we naar alle landen waar de film al te zien was, dan spreken we van een totale opbrengst van 333 miljoen euro, wat goed is voor een plekje in de top 5 van meest succesvolle bioscoopfilms van 2024.

In ‘Inside Out 2’ keren we terug naar het hoofd van de kersverse tiener Riley, net op het moment dat het Hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: de nieuwe emoties Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid! Samen met Plezier, Woede, Verdriet, Angst en Afkeer zijn dit emoties die perfect passen bij de tienerjaren.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Jennifer Lawrence zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:38

Er is een tweede kindje op komst voor Jennifer Lawrence. De actrice is opnieuw zwanger van haar man Cooke Maroney, laat haar vertegenwoordiger weten in een gesprek met Vogue.

De 34-jarige Jennifer en de 40-jarige Cooke verwelkomden in februari 2022 hun eerste kindje, een zoontje, dat ze Cy noemden. Het koppel trouwde in oktober 2019.

Het is nog niet bekend of het tweede kindje een jongen of meisje wordt. Ook weten we niet wanneer de kleine spruit precies wordt verwacht.

Ontdek meer