Show 'Pimp My Ride' krijgt tweede leven bij Netflix

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:04

Het iconische televisieprogramma ‘Pimp My Ride’ wordt een nieuw leven ingeblazen. Netflix laat de show die van 2004 tot en met 2007 werd uitgezonden op MTV, terugkeren met een nieuw seizoen.

Er komen een aantal aanpassingen. De naam verandert van ‘Pimp My Ride’ naar ‘Resurrected Rides’ en de show zal niet langer gepresenteerd worden door Xzibit, maar door acteur en comedian Chris Redd.

Rick Hurvitz, die ‘Pimp My Ride’ mede bedacht, werkt als uitvoerend producent mee aan het programma. "We hebben de geest en kennis van het origineel overgenomen en opnieuw vormgegeven met een hilarische presentator, een gloednieuwe cast en de oogverblindende technologie en cultuur van nu", zegt hij.

‘Resurrected Rides’ is vanaf 24 juli te zien op Netflix.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer