WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

WECANDANCE komt met nieuw concept: Horizon

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 15:17

Ben je klaar om te dansen op het strand, te genieten van zomerse beats en daarbij ook nog iets goeds te doen voor de community? Zet dan 8 augustus dik in je agenda, want WECANDANCE komt met een nieuw concept op het strand van Zeebrugge: Horizon.

Horizon een uniek en inclusief strandevent van WECANDANCE in samenwerking met Stad Brugge, Rotary Knokke-Oostkust en Bomboclat. Het evenement bevordert niet enkel het communitygevoel, maar ondersteunt tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE belooft ‘Horizon’ op 8 augustus 2024 een onvergetelijke dag te worden voor iedereen die van de zee houdt.

Speciale aandacht gaat naar twee geweldige initiatieven die deze dag nog bijzonderder maken. In de ochtend organiseert Rotary Knokke-Oostkust een andersvalidendag, waarbij mensen met een beperking een fantastische tijd aan zee kunnen beleven. Tegelijkertijd brengt het 'Terug naar Zee' project ouderen, die anders moeilijk naar de kust kunnen komen, comfortabel naar het strand zodat ook zij kunnen genieten van de frisse zeelucht en het prachtige uitzicht.

Tickets zijn te koop vanaf 7 juli voor slechts €10 via horizonzeebrugge.be. Woon je in de buurt? Check dan je post of e-mail voor een uitnodiging die je vanaf 5 juli kunt inwisselen voor gratis toegang. Maar wees er snel bij, want het aantal gratis tickets is beperkt!

WIN: (VIP)tickets voor Hype'O Dream

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 11:20

Heb je plannen voor het weekend van 12 en 13 juli? Nee? Perfect! Meer dan honderd geweldige artiesten staan klaar om jou en je vrienden te trakteren op de beste beats tijdens Hype'O Dream. En het beste nieuws? Jij kan erbij zijn, helemaal gratis! TAGMAG geeft namelijk een heleboel tickets weg.

Of je nu droomt van VIP-treatment, een epic vrijdagavond, een knallende zaterdag of gewoon beide dagen non-stop feest: we got you!

Kans maken op deze tickets is easy peasy: vul gewoon het formulier hieronder in en wie weet zien we je daar!

Wil je liever geen risico nemen? Koop dan snel je tickets op de website van Hype'O Dream, maar wees er snel bij want de tickets vliegen de deur uit.

Ontdek meer