BTS-lid Jimin kondigt tweede album aan

Karen Luiken-18 juni 2024 om 06:57

Jimin heeft goed nieuws voor zijn fans. De BTS-zanger brengt volgende maand zijn tweede soloalbum uit. De plaat gaat ‘MUSE’ heten en verschijnt op 19 juli.

Het project zal zeven nummers bevatten, waaronder de single ‘Closer Than This’, die Jimin in december lanceerde. ‘MUSE’ wordt de opvolger van de anderhalf jaar geleden verschenen plaat ‘FACE’.

“Na zijn eerste soloalbum ‘FACE’, waarop hij zijn ware identiteit probeerde te ontdekken, documenteert ‘MUSE’ zijn reis op zoek naar de bron van zijn inspiratie”, aldus Jimins label BigHit Music. “Het project zal Jimins uitgebreide muzikale spectrum laten zien.”

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer