ALDI heeft nieuwe 'fanwear' kledinglijn

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 08:36

T-shirts, sokken, petten, hoedjes, heup- en schoudertasjes, slippers en strandhanddoeken. ALDI trapt de zomer af met een eigen ‘fanwear’ kledingcollectie. Klanten kunnen elk van de items scoren voor minder dan 10 euro.

Met de zomer voor de deur pakt ALDI uit met een heel toffe collectie voor zijn fans! De kledinglijn bestaat uit 8 verschillende items met het iconische ALDI-logo en/of het kenmerkende blauw-wit gestreepte ALDI-patroon. Van originele sportsokken over een leuk festivalhoedje of -tasje tot een te gek zomershirt, de collectie is helemaal summer proof.

Styliste Sarah Roelstraete geeft enkele tips hoe je de ALDI-collectie helemaal fashionable kan dragen: “De items vallen qua kleur goed te combineren met een rode broek of jeans, wat een trendkleur is deze zomer. In combinatie met een blazer kan je zo een casual chique look creëren. De sokken in tennisstijl passen dan weer perfect binnen de ‘tenniscore’ fashiontrend. Met de cropped T-shirts en een wijde denim of utility wear (bv. parachutebroeken) kan je een mooie streetwear look creëren.”

De collectie is beschikbaar vanaf zaterdag 29 juni in alle ALDI-winkels.

Tomorrowland opent pop-up store in Maasmechelen Village

Karen Luiken-20 juni 2024 om 06:56

Kaartje voor Tomorrowland in the pocket maar je outfit nog niet compleet? De organisatoren van het festival zijn er voor je en komen deze zomer met een exclusieve Tomorrowland pop-up store in Maasmechelen Village.

Van stijlvolle kleding tot accessoires en juwelen: de pop-up store brengt voor ieder wat wils. Er zijn geurkaarsen van Baobab, JBL speakers, custom fietsen en kledingstukken van Ridley, items van Ellesse en zelfs de fictieboeken ‘The Rise of Adscendo’ en ‘The Spirit of Life’. Dus of je nu op zoek bent naar een festivaloutfit of een gezellig uitstapje in de zomer, je kunt er voor alles terecht.

De winkel opent in het weekend van 28, 29 en 30 juni de deuren met een feestelijk programma vol live dj-optredens en levendige Tomorrowland-figuren. De store, gevestigd in het hart van de Village, langs restaurant Giuliano en Manneken Pis, blijft tot het einde van de zomer geopend.

KIPLING brengt iconisch aapje terug in collecties en campagnes

Simon Smetryns-27 mei 2024 om 08:06

Het harige, gekleurde Kiplingaapje is terug! In de jaren 80 en 90 hing hij als sleutelhanger aan zowat elke handtas of rugzak en werd zo één van de meest herkenbare iconen binnen het modelandschap. Als symbool voor het speelse design en geliefd door fans over de hele wereld werd de ‘Monkey’ sleutelhanger een integraal deel van het KIPLING merk sinds 1987.

Oorspronkelijk bedacht door een trio ontwerpers in Antwerpen, zorgde KIPLING voor een revolutie in de tassenwereld. Geïnspireerd door The Jungle Book (geschreven door de Brit Rudyard Kipling), introduceerden de ontwerpers de nu iconische 'monkey sleutelhanger' als een ondeugende toevoeging aan hun creaties.

Doorheen de jaren heeft de Monkey sleutelhanger verschillende transformaties ondergaan: verschillende kleuren, houdingen, materialen en zelfs outfits. Het werd voor velen een opdracht om zoveel mogelijk versies te verzamelen. Zo werd bij elke nieuwe tas een nieuwe Monkey toegevoegd mét eigen naam. Het waren dan ook namen van Kiplingmedewerkers die aan de verschillende aapjes werd gegeven. En zo ontstond er een gigantische community van Kipling-fans die honderden verschillende aapjes in hun bezit hadden.

De harige aap is nooit echt volledig verdwenen. Zo werd er een ‘robotversie’ ontworpen die meer leunde bij de hedendaagse trends. Maar vandaag is Kipling opgetogen om de nieuwste versie van dit accessoire te onthullen. Individueel kan je Monkey terugvinden in vijf verschillende kleuren (Blooming Pink, Pink monkey, Blue Bleu2, Black Noir en Havana blue).

Wist je dat...

  • Er 222 miljoen harige aapjes geproduceerd zijn sinds het ontstaan van Kipling.
  • Elke keer wanneer er een nieuw aapje aan een tas werd toegevoegd, die ook een andere naam kreeg? De namen zijn geïnspireerd op de medewerkers van Kipling wereldwijd.
  • De originele Kipling aap een rode kleur had.

Ontdek meer