Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Netflix heeft plannen om dienst gratis aan te bieden

Chelsy Vanlerberghe-26 juni 2024 om 08:43

Met zoveel verschillende streamingdiensten binnen handbereik kunnen abonnementskosten flink oplopen. Netflix overweegt daarom een volledig gratis versie te lanceren. Er zit wel een addertje onder het gras: je moet ervoor wel naar advertenties kijken. Dat meldt Bloomberg.

Insiders vertelden Bloomberg: "Netflix heeft besproken om gratis versies van zijn streamingdienst aan te bieden in markten zoals Europa en Azië, terwijl het bedrijf zoekt naar manieren om zijn publiek te vergroten."

Dit is niet de eerste keer dat Netflix experimenteert met gratis streaming. In 2021 testten ze een gratis versie in Kenia, waarbij mensen zich moesten aanmelden en bevestigen dat ze ouder dan 18 jaar waren, zonder betalingsinformatie te verstrekken. De twist was wel dat deze gratis versie geen toegang gaf tot de volledige catalogus van Netflix. Het was eerder bedoeld om genoeg content te bieden om mensen die het platform nog niet kenden, te verleiden om uiteindelijk over te stappen naar een volledig abonnement.

Het gratis Netflix-abonnement in Kenia werd in oktober 2023 beëindigd, volgens Reuters. Netflix zei toen: "We hebben veel geleerd van de test. We blijven verschillende andere plannen aanbieden."

In sommige landen is het sinds eind vorig jaar ook mogelijk om een goedkoper Netflix-abonnement met advertenties te nemen, maar in België is dit niet beschikbaar. Bij dit nieuwe Netflix abonnement krijg je advertenties van vijftien tot dertig seconden te zien, met een maximum van vier tot vijf minuten aan advertenties per uur. Maar nu zijn er dus ook plannen voor een volledig gratis versie met advertenties. Benieuwd!

Dit is de nieuwe lover van EOTB-ster Megan

Karen Luiken-26 juni 2024 om 06:26

Megan Desaever is weer verliefd. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster maakt via Instagram bekend dat ze een nieuwe lover heeft.

De gelukkige in kwestie? Het is in ieder geval niet Luca, de deelnemer waar Megan tijdens het laatste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een enorme crush op had. En nee, het is ook niet Lil Kleine. Met hem had Megan na de opnames van het programma een korte fling, maar ook dat bleek van korte duur.

De nieuwe lover van Megan is iemand die we (nog) niet kennen. Via Instagram deelt de realityster verschillende foto’s met hem, gevolgd door een bijschrift met het infinity-tekentje en een hartje. In de comments schrijft ze dat hij ‘de liefste man is die ze ooit heeft ontmoet’.

Ontdek meer