Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

VIDEO: Hoe ga je versieren deze zomer?

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 14:06

We trokken met Kobe naar Relief x TAGMAG in Oudenaarde. Hoe ga je versieren deze zomer? En zijn we gemaakt om gans ons leven bij één partner te blijven?

Dit is hoeveel Gaz uit 'Geordie Shore' verdiende aan een avondje uit

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 13:03

Voormalig 'Geordie Shore'-ster Gary 'Gaz' Beadle heeft in een podcast onthuld hoeveel hij verdiende aan een booking in een nachtclub in de beginjaren van de populaire MTV-serie.

Gaz was één van de originele castleden van 'Geordie Shore', samen met onder andere Holly Hagan, Charlotte Crosby, Vicky Pattison en James Tindale. Hij deed 6 jaar mee aan de show en was te zien in 15 seizoenen. Hij deed ook mee aan andere realityshows zoals Ex on the Beach en Hell's Kitchen Australia. En net als veel andere realitysterren die de afgelopen tien jaar beroemd werden, waren club appearances een vast onderdeel van het werk.

In de podcast The Golf Supply onthulde Gaz het ongelooflijke bedrag dat hij kreeg voor één van die optredens: "Ik kreeg een telefoontje: 'Wil je een nachtcluboptreden doen in Oceana Watford?'"herinnert hij zich. Gaz kreeg te horen dat hij £2.000, oftewel €2.320, cash zou krijgen om in de club te verschijnen. "Gewoon komen, je bezatten, er zijn meisjes, neem een vriend mee, hotel betaald, reis betaald," vertelde hij. Na het evenement belde Gaz zijn manager en vroeg hem om zoveel mogelijk optredens te regelen. Twee dagen later liet de manager weten dat hij 53 optredens op een rij zou hebben. Goed gecasht, Gaz!

Sinds Gaz Geordie Shore verliet, is hij vader geworden van Chester (6) en Primrose (4). Hij is inmiddels gescheiden van zijn ex-vrouw Emma McVey.

Ontdek meer