Op deze datum verschijnt achtste seizoen 'Élite'

Karen Luiken-14 juni 2024 om 15:54

Ook zo bang dat het herfstachtige weer van de afgelopen weken de komende tijd nog even aanhoudt? We hebben een oppeppertje voor je. Want mochten de grijze dagen het deze zomer inderdaad winnen van de zonnige, dan hebben we in ieder geval iets te doen. Netflix gooit komende maand het achtste seizoen van ‘Élite’ online!

Het achtste seizoen van ‘Élite’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Uit een nieuwe teaser blijkt dat we daarin een oude bekende mogen verwelkomen, en dat is niemand minder dan Nadia. Zij keert na een paar seizoenen terug naar Las Encinas en vergezelt de twee eerder aangekondigde nieuwe castleden Ane Rot en Nino Gallego. Andere acteurs die in de serie spelen, zijn onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana.

Het nieuwe seizoen is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Sterrencast voor nieuwe geanimeerde kerstfilm

Karen Luiken-19 juli 2024 om 07:36

Er is een nieuwe geanimeerde kerstfilm op komst met een sterrencast waar je u tegen zegt. Variety meldt dat Emilia Clarke, Gerard Butler én Simone Ashley hun stem verlenen voor ‘The Night Before Christmas in Wonderland’.

De film zit volgens de synopsis ‘vol met leuke en feestelijke wendingen en is een mix van ‘Alice in Wonderland’ en ‘Twas the Night Before Christmas’.

In het verhaal kruipt St. Nick in een konijnenhol voor een avontuur, waarbij hij de Gekke Hoedenmaker ontmoet, net zoals het Witte Konijn, de Hartenkoningin, de Cheshire Cat en Alice. Laatstgenoemde is zo lief om St. Nick te helpen om het kerstfeest te redden.

Gerard Butler speelt de stem van St. Nick in, terwijl Emilia Clarke verantwoordelijk is voor de rol van de Hartenkoningin en Simone Ashley in de huid kruipt van Alice.

Sabrina Carpenter komt met tour naar Brussel

Karen Luiken-19 juli 2024 om 06:25

Sabrina Carpenter altijd al een keertje live willen zien zingen? Volgend jaar krijg je die kans. De zangeres heeft de Europese tak van haar ‘Short n Sweet’-tour aangekondigd en maakt daarmee ook een stop in Brussel.

Volgend jaar geeft Sabrina negen verschillende concerten in zes verschillende Europese landen. Ze begint op 3 maart in Dublin en reist vervolgens via Birmingham, Londen, Glasgow, Manchester, Parijs en Berlijn naar Brussel. Daar staat ze op 22 maart in de ING Arena. Het laatste concert van de Europese tour vindt op 23 maart plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaartjes voor de concerten gaan vanaf dinsdag 23 juli in de verkoop.

Ontdek meer