Met deze zwangerschapskwaaltjes kampt EOTB-ster Ayleen

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:51

Het leven van Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is in een korte tijd flink veranderd. Zat ze een paar maanden geleden nog samen met een legioen aan exen op een tropisch paradijs, nu is ze zwanger van haar eerste kindje en kampt ze met allerlei kwaaltjes.

In een video op Instagram, die een paar weken geleden al is opgenomen, laat Ayleen weten met welke zwangerschapskwaaltjes ze moet dealen. Ze is naar eigen zeggen niet heel moe geweest, maar wel lui. En ze heeft krampjes. “Alsof ik ongesteld moet worden”, zegt ze. “Ik ben heel misselijk geweest en heb drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag supermisselijk.” Toen ze nog niet wist dat ze in verwachting was, had ze rare hoofdpijn en werd ze duizelig. “Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.”

Ayleen maakte vorige week bekend zwanger te zijn. De vader van het kindje is de ex van Ayleen, die niet bekend is en met wie ze na de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een relatie kreeg.

Kendrick Lamar's disstrack is nu ook een game

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 07:29

Kendrick Lamar’s disstrack 'Not Like Us' is nu vereeuwigd in een fan-made videogame waarin je naar hartenlust uilen kunt 'Wop, Wop, Wop, Wop, Woppen'.

Game designer Richie Branson, bekend van Fortnite, lanceerde 'Not Like Us: The Game'. De game wordt in de credits omschreven als "een liefdesbrief aan videogames en hiphop." Het spel is geïnspireerd op de 'Not Like Us'-muziekvideo, vooral de scène waar Kendrick een uilen-piñata kapot slaat. Hier kan je het spel spelen.

In het spel speel je als een K. Dot-lookalike, gewapend met een honkbalknuppel. Je moet een uil slaan die uit vier verschillende richtingen opduikt, vergelijkbaar met Whack-A-Mole. Het spel is makkelijk te beginnen, maar volgens Branson wordt het na level 17 een stuk moeilijker.

Fans hebben het spel ontdekt en proberen zo ver mogelijk te komen in deze Wack-An-Owl game. “Drake wordt hier in gamevorm gesloopt. Het is echt voorbij voor hem. Mijn score was trouwens 21", schreef een fan.

Niet mee met de beef tussen Kendrick en Drake? Hier lees je er meer over.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Ontdek meer